In en om het huis huis zijn van allerlei klussen te doen. Daarbij ontbreekt het bewoners soms aan tijd, handigheid of kennis om alle klussen zelf uit te voeren. Het klussenbedrijf is bij uitstek de aannemer voor kleine klussen, maar ik ga grote klussen ook niet uit de weg. De veelzijdigheid, kennis en professionaliteit van het klussenbedrijf maakt het voor een bewoner aantrekkelijk om een klussenbedrijf in te schakelen.

Mensen vragen me dikwijls wat ik allemaal doe. Wat ik allemaal kan. Het lijstje met de klussen die ik niet uitvoer is korter dan de lijst met mogelijkheden. Daarvoor noem ik meestal de paar klussen die ik niet uitvoer. De klussen die ik niet uitvoer besteed ik uit aan aannemers waarvan ik weet dat ze een goede kwaliteit leveren omdat ik ervaring met ze heb.

De verscheidenheid in werkzaamheden die ik uitvoer is groot, “een specialist in veelzijdigheid” roep ik wel eens. In het menu hiernaast heb ik de meest voorkomende werkzaamheden uitgewerkt. Maar ook hier geldt weer: heeft u een specifieke vraag, bel of mail me dan.

Via een offerte is het voor u mogelijk meerdere aannemers uit te nodigen een offerte voor u te maken. U weet dan welke aannemer het werk zal uitvoeren tegen de laagste prijs. Wat u dan nog niet weet is welke aannemer de beste kwaliteit zal leveren.

Om u te informeren over de kwaliteit van mijn werk vraag ik regelmatig klanten bij wie ik een klus heb afgerond te reageren op het door mij uitgevoerde werk. De reacties van de klanten staan samen met wat foto’s van de uitgevoerde klus in mijn portfolio.