Wc bril vervangenUw wc-bril (ook wel closet- of toilet zitting) zit los op de pot en u heeft de bril al honderd keer aangedraaid. Of de scharnieren zijn helemaal verroest. De wc-bril is gebroken of er mist een onderdeel. Allemaal problemen die vervelend zijn en niet goed voor de hygiëne in het kleinste kamertje van het huis. Laat mij u helpen bij het oplossen van deze problemen.

Wc-bril vervangen: de mogelijkheden

In sommige gevallen is het mogelijk te achterhalen welk merk en type pot u heeft. Het is dan eenvoudig om een nieuwe zitting te bestellen. Als dit niet goed te achterhalen is kan ik uw closetpot opmeten en er een bijpassende bril bij uitzoeken. Vaak heeft u dan de keuze uit een aantal modellen waarbij u kunt kiezen uit softclose of  een losneembare bril. Ik stuur u dan een bericht met de mogelijkheden en de kosten zodat u kunt kiezen.

Wc-bril vervangen: softclosewc bril vervangen soft close

Dankzij de soft close functie daalt uw toiletzitting langzaam op het closet neer. Zodra u soft close toiletzittingen uitgeprobeerd hebt, kunt u niet meer zonder. Gedaan met de luide knallen wanneer uw kinderen de toiletzitting weer eens laten vallen.

Wc-bril vervangen: gemakkelijk schoonmaken

wc bril vervangen schoonmakenBij sommige modellen verwijdert u snel en gemakkelijk de toiletzitting. Zo wordt het zo veel gemakkelijker om het volledige toilet schoon te maken, omdat het zonder een toiletzitting veel eenvoudiger is om het toilet tot in de kleinste hoeken te reinigen.

Meer informatie rondom het vervangen van een WC bril door Klussenpunt

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie. Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio. Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.