timmermanHout is passie en heeft mijn hart, zoals dat hoort bij een timmerman.. De mogelijkheden met hout zijn schier eindeloos. Ik kan u helpen met een zolderkamer aftimmeren, speeltoestellen maken, meubels maken, kippenhok maken, tuin schutting maken. Om maar eens wat te noemen. Verder heb ik ervaring in het plaatsen van kastinterieurs in inloopkasten en het plaatsen van kastenwanden. Ik kan interieurs van Fetim (Advance of Advance de Luxe) leveren en plaatsen.

Ramen en deuren

Als uw raam, kozijn of buitendeur rotte plekken heeft of verrot is, dan kan ik u begeleiden in het kiezen van een nieuwe raam of deur als reparatie niet meer mogelijk is. Uw binnen- en buitendeur kan ik ook vervangen. Alle bekende merken buiten- en binnendeuren (onder andere: Bruynzeel, Skantrae, Weekamp, Albo en Svedex) kan ik voor u leveren en plaatsen. Bovendien kan ik de timmerfabriek voor u een deur of raam op maat laten maken, of ik bestel een kunststof kozijn voor u. Het glas plaatsen in een buitendeur kan ik ook voor u verzorgen. Meer hierover vind u bij mijn pagina schilder.

Timmerman en houtrot

houtrot reparatieRotte plekken in uw kozijn kan ik voor u uitstukken en opvullen met een epoxy kunsthars of twee componenten systeem. Over houtrot herstel heb ik een pagina ingericht met meer informatie. Ook het hang- en sluitwerk, dikwijls voor de voordeur en achterdeur, kan ik voor u vervangen en aanpassen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hierbij kan ik alle merken hang- en sluitwerk (onder andere: Hoppe, Lips, Axa, Ami en Nemef) aan u leveren en plaatsen. Hiermee krijgt u een veilig gevoel in uw eigen huis!

Velux

In uw schuine dak kan ik producten van Velux plaatsen en aftimmeren. De Velux dakramen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Alle accessoires als raamdecoratie, zonwering en automatische bediening van de Velux-producten kan ik voor u leveren en installeren. Meer hierover vind u op mijn pagina die helemaal gaat over Velux.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.