Een knikarmscherm is dé sfeermaker op uw buitenterras! U kent dat gevoel wel: de zon komt op en schijnt vrolijk naar binnen. Met één druk op de knop rolt uw nieuwe knikarmscherm uit en het goede leven van een zomerse dag straalt u tegemoet. Geniet van de zon én van schaduw! Bent u op zoek naar zo’n knikarmscherm, dan kunt u kiezen uit vier gevarieerde modellen. Standaard is bij ons de kwaliteit! Verder mag u het zeggen welk scherm past bij uw terras.

Kleur van de cassette

De standaard uitvoering van de cassettes is crèmewit, Ral 9001. Om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen, kunnen we ook leveren in andere Ral-kleuren. Zo is bijvoorbeeld voor een geringe meerprijs uw knikarmscherm ook leverbaar in dé actuele kleur: antraciet structuur lak ‘Black Twinkle’. Hierdoor kunt u chique combinaties maken met onze uitgebreide doekcollecties.

Terras scherm ST-2000: optimale functionaliteit

terrasschermen3De ST-2000 biedt net een tikkeltje meer en geniet daardoor vaak de voorkeur. Ook door de prachtig gegoten cassette en zijkappen is het liefde op het eerste gezicht. Tot 550 cm breed zijn alle afmetingen op maat realiseerbaar, in combinatie met een uitval van 300 cm. Door de gunstige prijs-/kwaliteitverhouding beleven vele consumenten aangename terrasmomenten met een ST-2000.

Terras scherm ST-3500: combinatie van degelijkheid en luxe

De ST-3500 is een scherm met een volledig gesloten cassettesysteem. Door de uiterst ranke vormgeving is de cassette fraai aan uw gevel en juist ook ideaal in situaties waar weinig montageruimte is. De ST- 3500 is leverbaar tot een breedte van 600 cm. Doordat in de cassette een goot is geconstrueerd, is de doekrol onzichtbaar geworden. Een extra pluspunt van de ST-3500!

Terras scherm ST-4500: voor wie absolute klasse wil

De ST-4500 zorgt werkelijk voor een enorm schaduwrijk terras. Dit scherm overtreft de standaard afmetingen. Tot maar liefst 14 meter breed is de ST-4500 te monteren aan uw gevel, met een uitval van 3,5 meter. Uw specifieke maat zit hier vast bij. Neem hierbij in gedachten een prachtige designcassette, mooie afwerking, leverbaar in vele kleuren en u begrijpt dat wie een topproduct wil, bij dit scherm uitkomt. Kom snel eens kennismaken.

Doekencollectie

terrasschermen2Kennismaken met onze vollédig vernieuwde doekcollectie geeft u een blik in de verre toekomst. De nieuwe Swela-Sunvas collectie wordt terecht gewaardeerd als een collectie met ‘warme doektinten met een fluweelachtige grip’. Naast Sunvas kunt u ook kiezen voor een Swela-Sunsilk schermdoek: een hightech-doek met zelfreinigend effect bij regen! Ook voor horecagelegenheden is het Sunsilk doek een absolute aanrader!

Bediening

Álle knikarmschermen worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met de hand. Maar bij een mooi knikarmscherm hoort een afstand bediende motor in combinatie met een mooie handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een zon- en windautomaat. Gemak dient de mens…

Garantie

U stelt prijs op een grote mate van zekerheid? Dan past een Degalux product helemaal bij u. Met uw aankoop bent u verzekerd van 3 jaar garantie. Dit is een ‘volledige garantie’ op fabricage- of constructiefouten. Deze garantie omvat de levering van materialen én onderdelen. Een extra bevestiging dat u met Klussenpunt en Degalux Zonwering de juiste keus maakt.

Dealer

Klussenpunt is sinds 2013 dealer van Degalux producten. Degalux International BV en is een fabrikant van exterieurverzorging zoals zonneschermen, rolluiken en screens. Modern, veiligheid, functionaliteit en betaalbaarheid zijn kernwoorden voor Degalux producten.

Meer informatie en contact

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vindt u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vindt u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.