Het team, de vakmensen, waarmee ik regelmatig samen werk zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze moeten niet alleen goed zijn in hun werk, maar moeten zich ook aan afspraken kunnen houden. Bovendien zijn het stuk voor stuk mensen die kunnen overleggen en invoelen wat u als klant graag wilt.


Team: dakdekker

Arno DakdekkerArno heeft zijn bedrijf sinds 1993 en heeft 25 jaar ervaring in het werken met EPDM daksystemen. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het leggen van kunststof dakbedekkingen. Hij heeft jaren ervaring op het gebied van nieuwbouw- en renovatie projecten. De uitgangspunten van Arno zijn: goed advies geven, kwaliteit leveren, duurzaam produceren, betrouwbaar zijn, milieuvriendelijk werken, waterdichte garantie, een scherpe prijs en tevreden klanten.

 


Team: schilder

Jacco SchilderJacco is in 2009 zijn bedrijf begonnen en heeft 26 jaar werkervaring als schilder. Eigenlijk is Jacco een alleskunner op schildersgebied, naast schilderen kan hij ook behangen, glaszetten, glasvlies plakken en sausen. Jacco wil zijn vak zo goed mogelijk uitvoeren en hij vindt het fijn als klanten tevreden zijn als de klus af is. Hij denkt dat hij de meeste mond tot mond reclame krijgt doordat hij er voor zorgt dat hij de klant een goed gevoel geeft, vanaf de eerste kennismaking tot de laatste haal met de kwast.

 


Team: tegelzetter

Gerrit TegelzetterGerrit houdt er als tegelzetter van om de klant voorafgaand aan de werkzaamheden goed te adviseren en tips te geven. De wensen van de klant zijn uitgangspunt voor zijn werk. Hij legt tegels zowel binnen als buiten bijvoorbeeld op vloeren, in wc’s en in badkamers. Met zijn werkervaring van 9 jaar en een bedrijf van 5 jaar oud is de drijfveer van Gerrit een tevreden klant die een leven lang plezier heeft van zijn tegelwerk.

 


Team: stukadoor

marcel-en-stephan StukadoorMarcel heeft samen met zijn zoon Stephan 7 jaar zijn eigen stukadoorsbedrijf. Zelf kan Marcel leunen op 15 jaar ervaring als stukadoor. Zijn zoon Stephan verliet vijf jaar geleden de school en heeft dus actuele kennis van zaken. Marcel en Stephan zijn bedreven in het aanbrengen van spachtelputz, glad- of sausklaar stucwerk, airless sausspuiten en spac spuiten. Klanten van de mannen zijn vooral tevreden over het resultaat en de prettig omgang. 80 tot 90 procent van de nieuwe klanten halen zij uit mond-tot-mondreclame.