We kunnen duidelijk zijn: een screen is een bijzonder fijne vorm van effectieve zonwering. Aanleiding om u een perfect product aan te bieden voor jarenlang zorgeloos zonweringscomfort. Screens vallen onder de categorie verticale zonwering. Daardoor heeft u een strakke zonwering aan huis die weinig ruimte vraagt, maar wel een groot zonwerend effect realiseert. Bijzonder fijne zonwering noemen we dat!

Het Degalux screen

Kiezen voor een screen is kiezen voor effectieve, functionele en makkelijke zonwering. Een screen vormt één geheel met uw ramen en gevel, wat een strak effect geeft. Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is dit screen altijd een oplossing. Neem daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit veel kleurcombinaties en u zult verbaasd zijn van het aanzien van screens op uw gevel. Maar het effect voor binnen is niet minder! Degalux screens weren 80% van het zonlicht en de warmte, waardoor u binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en u houdt de kamertemperatuur op peil. Extra voordeel: u kan van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen. Functioneel zijn screens ook. Omdat ze vlak hangen, kunt u ook bij afwezigheid de zonwering naar beneden laten. Degalux heeft met zijn doordachte screencollectie aan alles gedacht. Zelfs de prijs is aangenaam. Kortom: wij zijn overtuigd van de vele voordelen van onze screens.

Het Ritsvast-screen

screens3Met de Ritsvast Screen is een perfecte oplossing gevonden voor gevelsituaties waar meer wind op staat. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Wilt u een wapperend effect van uw screendoek voorkomen, dan moet u in alle gevallen kiezen voor een Ritsvast Screen. Ritsvast screens zijn leverbaar met ongekende afmetingen!

Kleur, vormgeving en doekcollecties

De ranke kast waarin het doek is opgerold is verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. Qua vorm kunt u kiezen uit een ronde kast of vierkant met een afgeschuinde hoek. Het Degalux screendoek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling. Daardoor is het van de zwaarste kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlichtbestendig. Kies qua kleur uit onze rijk geschakeerde doekcollecties!

Bedieningscomfort

Ritsvast screens worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met een vaste schakelaar. Ontdek echter de voordelen van een op afstand te bedienen motor door middel van een handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. Een extra zon- en windautomaat zorgt er automatisch voor dat bij minder zon de screen opgetrokken wordt en bij meer zon weer neerdaalt. Buitengewoon handig.

Screen met transparant venster

screens2Heeft u een terrasoverkapping, maar wilt u windvrij buiten zitten? Laat dan tussen de staanders een Ritsvast screen monteren. Optimaal zicht door het transparante venster en windvrij genieten van het buitenleven. Informeer bij Klussenpunt.

Garantie

U stelt prijs op een grote mate van zekerheid? Dan past een Degalux zonwering helemaal bij u. Met uw aankoop bent u verzekerd van 3 jaar garantie. Dit is een ‘volledige garantie’ op fabricage- of constructiefouten. Deze garantie omvat de levering van materialen én onderdelen. Een extra bevestiging dat u met Klussenpunt en Degalux Zonwering de juiste keus maakt.

Dealer

Klussenpunt is sinds 2013 dealer van Degalux producten. Degalux International BV en is een fabrikant van exterieurverzorging zoals zonneschermen, rolluiken en screens. Modern, veiligheid, functionaliteit en betaalbaarheid zijn kernwoorden voor Degalux producten.

Meer informatie en contact

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vindt u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vindt u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.