Schuifwandkasten

Schuifwandkasten2018-09-06T07:00:44+00:00

Raffito is een bijzonder schuifwandsysteem voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, biedt Raffito een passende oplossing. Waar u maar wilt in huis of kantoor. Een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Sublieme kwaliteit vervaardigd uit eersteklas materiaal. Raffito wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt. Geen situatie zo bijzonder of er is een uitgekiende oplossing voor.

Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen. Met afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een harmonieus geheel te realiseren. U kunt de schuifwanden zelfs als scheidingswand toepassen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… met Raffito stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is.

100 % maatwerk met 20 jaar garantie

Garobe schuifwandkastenRaffito biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwandkast te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting. Er zijn decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw schuifwandkast samenstellen uit schuifdeuren, een kastinterieur en diverse accessoires zoals een ombouw van bijpassende panelen, afwerkprofielen en stootborstels. Ladeblokken, draadmanden en andere handige opbergaccessoires completeren het opberggemak. Bij alle componenten van uw schuifwandkast kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, zodat u altijd een kast volledig naar uw wensen ontwerpt.

Schuifdeuren

Garobe schuifdeurenU kunt uw Raffito schuifwand samenstellen door een omlijsting te combineren met een deurvulling. Voor de deurvulling heeft u de keuze uit een groot aantal decorpanelen, glaspanelen en spiegels. Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. Met het Raffito Schuifwandsysteem kunt u eindeloos combineren en de combinatie maken die geheel bij uw woonwensen past. Laat u in de showroom van uw dealer inspireren door de oneindige mogelijkheden van Raffito Schuifwanden.

Kastinterieurs

Garobe kastinterieursHet kastinterieur van Raffito is van hoge kwaliteit en in vele aantrekkelijke kleuren verkrijgbaar. Het interieur is opgebouwd uit gemelamineerd spaanplaat en afgewerkt met een sterke ABS stootrand. De aantrekkelijke legplankverbinders zorgen voor een moeiteloze opbouw en een stijlvolle uitstraling van het interieur. Het kastinterieur heeft een dikte van 18 mm of 22 mm en is verkrijgbaar op iedere hoogte tot maximaal 2790 mm.

Met de kastinterieurs op maat van Raffito kunt u uw schuifwandkast geheel naar eigen wens indelen. Met de segmenten A t/m G, HA, HC en Q maakt u eenvoudig een optimale keuze tussen leggedeeltes, lage hanggedeeltes of hoge hanggedeeltes. Dit alles wordt natuurlijk geheel op maat gemaakt, zodat u optimaal gebruik maakt van uw opbergruimte. De segmenten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals mainau berken, beuken, jasmijn, soft vanille, donker kersen, chateau eiken, romana kersen, zand eiken, wit en aluminium.

Dealer

Klussenpunt is sinds 2015 dealer van Raffito schuifwandkasten. Voor het maken van een goede keuze ben ik in het bezit van een koffer vol met stalen en monsters. Zo kunt u op de plek waar de kast zou moeten komen kijken of de kleur van de deur of de handgreep u bevalt. Of kunt u zien hoe de onder geleider of de boven geleider eruit ziet. Natuurlijk bevat de koffer ook een monster van de spiegels.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie. Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio. Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.

Garobe