Verf schilderZowel uw buiten- als binnen schilder werkzaamheden kan ik voor u uitvoeren. Daarbij is het ook mogelijk dat ik reparaties uitvoer aan bijvoorbeeld rotte stukken kozijn of gootbekleding.

Schilder materiaal

Eerst schuren en plamuren, eventueel met een twee-componentensysteem. Hierna kan er worden afgewerkt met verf. Er zijn verschillende soorten verf. Er is verf op lijnolie- of alkydbasis en er is verf op een watergedragen basis (acryl- of latexverf). De verf kan ik verwerken met roller of kwast. Voor de levering van schildersmaterialen kan ik vertrouwen op twee professionele groothandels.

Glas vervangen

glas vervangenDikwijls vervang ik ook het glas, enkel of dubbel, in deuren en ramen. Het glas is in diverse kwaliteiten te verkrijgen (thermopane, isolatieglas, hoog rendementsbeglazing, HR++, veiligheidsglas). De levering van het glas word gedaan door een professionele glasgroothandel.

Behangen

Binnen kan ik ook kapot stucwerk repareren en eventueel behangen met scan (glasvlies). Verder kan ik u helpen met het witten van uw plafond.

Samenwerken

houtrot reparatieVoor de grote klussen werk ik samen met schildersbedrijven waarvan ik weet dat zij goed en duurzaam werk leveren. Ook hiervoor kunt u contact met mij opnemen; het schildersbedrijf werkt in dat geval onder verantwoordelijkheid van Klussenpunt. Zo haal ik alle zorgen rondom het schilderen van uw huis bij u weg.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.