Rolluiken winnen in Nederland snel terrein. Vooral om de vele voordelen van dit type zonwering. Degalux heeft die functies doorontwikkeld en presenteert met de ST-39 een topklasse rolluik die zowel zonwerend is als isolerend, geluidwerend, licht werend, koude werend en een uitstekende inbraakpreventie. Bovendien zorgt dit rolluik voor veel privacy. Een kennismaking met de ST-39 kan daarom niet uitblijven. Een extra verrassing is de gunstige prijs.

Kwaliteit in een kleine rolluikkast

Als u denkt aan een rolluik, wilt u allereerst weten of u kwaliteit koopt. En u wilt niet een te grote rolluikkast aan uw gevel. Allereerst is de rolluikkast de kleinste in de markt! Omdat we weten dat het oog dit graag wil. Onze speciale lamel van slechts 39 mm hoogte heeft een speciale rolvorm. Dat zorgt voor de meest compacte rol en voor extra stevigheid. De rolluiken van Degalux zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is bovendien op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt. De ST-39 is het antwoord op de vraag naar het beste rolluik.

Geruisloos genieten

Rolluiken-lamellenEen ander aspect van een rolluik is het geluid dat gepaard gaat met ophalen of neerlaten. Ook daar hebben we extra aandacht aan gegeven. De rolluikgeleiders zijn uitgevoerd met een luxe borstelprofiel, zodat het pantser vrijwel geluidloos naar beneden zakt. Deze borstel zorgt ook nog eens voor extra verduistering. Klussenpunt adviseert u over het juiste type geleider.

Kleuren

Nadat u overtuigd bent van de voordelen van een Degalux rolluik, rest nog te kiezen voor een passende kleur. De juiste kleur, afgestemd op uw woning, geeft een mooi geheel. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van kleuren. Denk hierbij aan een donkere kast en een lichte kleur lamel.

Bedieningscomfort

rolluiken-2Alle rolluiken worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met een vaste schakelaar. Maar bij een fraai rolluik hoort een afstand bediende motor in combinatie met een fraaie handzender. Dubbel comfo

rt in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een tijdschakelklok met instelbare dag- of weekprogramma’s.

Slimme motor voor openstaande ramen

Voor rolluiken is ook een ‘slimme’ motor ontwikkeld: de Esmo Radio Smart. Deze motor voelt weerstand als een naar buiten slaand raam open staat of als een ander obstakel de loop van het rolluik zou hinderen. Deze smartmotor is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een handzender.

Degalux zonwering een uitstekende keus maakt.

Dealer

Klussenpunt is sinds 2013 dealer van Degalux producten. Degalux International BV en is een fabrikant van exterieurverzorging zoals zonneschermen, rolluiken en screens. Modern, veiligheid, functionaliteit en betaalbaarheid zijn kernwoorden voor Degalux producten.

Meer informatie en contact

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vindt u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vindt u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.