U bent op zoek naar een garderobekast. Om zelf te plaatsen of om te laten plaatsen door een vakman. Klussenpunt is sinds 2015 dealer van Raffito (vroeger Garobe) garderobekasten. Ook als u niet in Kampen of IJsselmuiden woont, help ik u graag bij deze klus. Raffito garderobekasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke kledingkamer passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al uw opbergwensen. Ontdek de diverse stijlen zoals Italiaans design, Landelijk of Modern.

Loft schuifdeurkast – Italiaans design van hoge kwaliteit

Raffito-LoftVoor de liefhebbers van een woninginrichting in mediterrane stijl heeft Raffito de stijlvolle Loft schuifdeurkasten. Deze kasten hebben een volledig eigentijds karakter en een unieke uitstraling zoals ook op het Zuid-Europese schiereiland te vinden is.

De Loft schuifdeurkasten kunnen het beste omschreven worden als “stijlvol robuust”. Een stevig design wordt vormgeven in een mooie natuurlijk matte uitstraling. De Loft schuifdeurkast straalt echt temperament uit. Dit komt door de spanning in het contrast van de gebruikte materialen. Met dit gedurfde ontwerp hebben de ontwerpers van Raffito deze schuifdeurkast een karakteristieke Italiaanse uitstraling geven. U brengt met deze kast de mediterrane stijl bij u thuis.

Barn schuifdeurkasten voor een stoere landelijke uitstraling

Raffito-BarnMet de Barn schuifdeurkasten van Raffito kunt u uw huis een mooie landelijke uitstraling geven. Met onze kasten kunt u landelijk wonen op iedere locatie, zelfs in een drukke binnenstad. Deze kasten zijn ontworpen in een kenmerkende robuuste stijl, waaruit het vakmanschap en klasse van het merk duidelijk naar voren komt. Onze schuifdeurkasten worden volledig op maat voor u vervaardigd.

Een landelijk wooninterieur wordt gekenmerkt door een wat grove en robuuste vormgeving. In onze Barn schuifdeurkasten is deze lijn dan ook duidelijk waar te nemen, maar onze ontwerpers zijn er daarbij ook uitstekend in geslaagd om het ontwerp van een eigentijds karakter te voorzien. Dit karakter is typerend voor Raffito en wordt gekenmerkt door een mooie mix van trends en stijlen waarbij gebruik wordt gemaakt van een vleugje Italiaans design.

Klassieke schuifdeurkasten met een ambachtelijke uitstraling

Raffito-klassiekKlassieke schuifdeurkasten zijn te herkennen aan mooie stijlvolle lijnen, die de tijden van weleer doen herleven. Vanzelfsprekend heeft Raffito, als woninginterieur specialist, ook mooie design kasten met een ambachtelijke uitstraling. De kasten zijn stijlvol vormgegeven waarin het contrast van de gebruikte materialen een mooi uniek karakter geven. Deze kasten zullen nooit ouderwets zijn of uit de mode raken en zijn het beste met de term “tijdloos” te omschrijven.

De klassieke schuifdeurkasten van Raffito stralen klasse en vakmanschap uit. De kasten hebben een stijlvol en eigentijds design, waarin een mooie frezing zorgt voor die tijdloze uitstraling. In het design is op een geraffineerde manier een mix van stijlen en trends tot in het detail verwerkt. De klassieke garderobekasten ademen hierdoor exact de juiste sfeer uit. Het is echt een kast voor de liefhebbers van de mooie sierlijke uitstraling van weleer.

Moderne schuifdeurkast – stijlvol van perfecte kwaliteit

Raffito-ModernOok voor moderne schuifdeurkasten kunt u prima bij Raffito terecht. Onze schuifdeurkasten hebben een mooie uitstraling met een zeer eigentijds karakter. Onze kasten zijn onderscheidend in klasse en vakmanschap en vormen de nieuwe standaarden in de markt van moderne schuifdeurkasten.

Onze moderne schuifdeurkasten worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zoals u van Raffito gewend bent. Ieder element dat wij voor de kasten gebruiken, wordt eerst tot in detail gecontroleerd voordat het gebruikt wordt. Alleen op deze manier kunnen wij onze kasten ons kwaliteitscertificaat meegeven en u een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden. Hiermee zijn wij uniek in de woning interieur branche.

Een mooie omlijste schuifdeurkast van Raffito

Raffito-omlijstAls u op zoek bent naar omlijste schuifdeurkasten met een mooie stijlvolle uitstraling, moet u zeker eens naar het aanbod van Raffito kijken. Wij hebben een grote diversiteit aan mogelijkheden om uw omlijste schuifdeurkast volledig naar wens samen te stellen. Wij bieden precies de kast, die u voor ogen heeft.

De omlijste schuifdeurkasten van Raffito stralen vakmanschap en klasse uit. Dit komt door het gebruik van zéér hoogwaardige materialen en een stijlvol design. Deze unieke uitstraling maakt een kast van Raffito uniek in zijn soort. We werken alleen met de beste materialen om ons kwaliteitskeurmerk te kunnen waarborgen. Ieder element dat wij gebruiken voor uw schuifdeurkast gaat eerst door een uitgebreide kwaliteitscontrole. Alleen materialen die volledig worden goedgekeurd, zijn geschikt voor onze kasten. Daarom kunnen we u met een gerust hart een garantie van 20 jaar aanbieden. Wij staan volledig achter onze kwaliteit, net zoals we volledig achter onze bedrijfsvoering staan, waarin we veel waarde hechten aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Accessoires

De kers op de taart. Met de accessoires van Raffito maakt u uw kast helemaal af. U kunt uw kast compleet maken met verlichting (binnenin of buiten de kast, eventueel met afstandsbediening), laden, ladegrepen, schoenenrek, garderobelift, uittrekbare garderobestang of broekenrek.

Werkwijze

Misschien ziet u na het lezen van de informatie hierboven door de bomen het bos niet meer. Geen nood! Als u het contactformulier invult dan plannen we daarna samen een gesprek bij u thuis. Tijdens dit bezoek ga ik de maten opnemen. Daarna ga ik samen met u alle keuzes doornemen aan de hand van de kastendesigner van Raffito. Niet zeker van de kleur? Dan vragen we een decorkaart aan. Uiteindelijk krijgt u een offerte. Met óf zonder montage door mij. Wat u maar wilt. Als u het leuk vindt, kunt u ook zelf al keuzes maken (en opslaan) met de Raffito kastendesigner of een filmpje op Youtube bekijken voor verdere inspiratie. En als uw kast eenmaal in gebruik is genomen bent u verzekerd van 20 (!) jaar garantie op het materiaal.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie. Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio. Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.