U bent op zoek naar een inloopkast of een walk-in closet. Om zelf te plaatsen of om te laten plaatsen door een vakman. Klussenpunt is sinds 2015 dealer van Raffito (vroeger Garobe) inloopkasten. Ook als u niet in Kampen of IJsselmuiden woont, help ik u graag bij deze klus. Raffito inloopkasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke kledingkamer passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al uw opbergwensen.

Kies zelf het kastinterieur bij Raffito

Raffito-walkinclosetHet kastinterieur is één van de belangrijkste criteria bij het kopen van een kast. Bij Raffito is dit zeker geen struikelblok. Bij ons kunt u het kastinterieur volledig zelf afstemmen aan de hand van uw gebruikerswensen.

Als u een kast gaat kopen, kijkt u ongetwijfeld naar de maatvoering, het design en het interieur van de kast. Als u kiest voor een kast van Raffito, zijn al deze zaken absoluut geen probleem. U mag dit bij Raffito volledig zelf bepalen. Wij bouwen de kasten precies zoals u wenst.

Een Raffito open kast op maat gemaakt

Raffito-inloopkastU bent trots op uw kleding en pronkt maar al te graag met de ruimte die u in uw huis heeft. Het is toch zonde om al die pracht te verbergen achter schuifdeuren? Uw droom komt uit met een prachtige open kast van Raffito.

Accessoires

De kers op de taart. Met de accessoires van Raffito maakt u uw kast helemaal af. U kunt uw kast compleet maken met verlichting (binnenin of buiten de kast, eventueel met afstandsbediening), laden, ladegrepen, schoenenrek, garderobelift, uittrekbare garderobestang of broekenrek.

Werkwijze

Misschien ziet u na het lezen van de informatie hierboven door de bomen het bos niet meer. Geen nood! Als u het contactformulier invult dan plannen we daarna samen een gesprek bij u thuis. Tijdens dit bezoek ga ik de maten opnemen. Daarna ga ik samen met u alle keuzes doornemen aan de hand van de kastendesigner van Raffito. Niet zeker van de kleur? Dan vragen we een decorkaart aan. Uiteindelijk krijgt u een offerte. Met óf zonder montage door mij. Wat u maar wilt. Als u het leuk vindt, kunt u ook zelf al keuzes maken (en opslaan) met de Raffito kastendesigner of een filmpje op Youtube bekijken voor verdere inspiratie. En als uw kast eenmaal in gebruik is genomen bent u verzekerd van 20 (!) jaar garantie op het materiaal.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie. Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio. Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.