Een garderobekast, daar bent u naar op zoek. Om zelf te plaatsen of om te laten plaatsen door een vakman. Klussenpunt is sinds 2015 dealer van Raffito (vroeger Garobe) garderobekasten. Ook als u niet in Kampen of IJsselmuiden woont, help ik u graag bij deze klus. Raffito garderobekasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke kledingkamer passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al uw opbergwensen. Ontdek de diverse stijlen zoals Italiaans design, Landelijk of Modern.

Loft garderobekast – Italiaans design van hoge kwaliteit

Raffito-LoftBent u een liefhebber van mooie design kasten? Loft garderobekasten van Raffito hebben een stijlvol Italiaans design van hoge kwaliteit. Onze mooie kasten hebben een eigentijdse uitstraling en zijn kasten voor de echte fijnproevers. Deze kast kunt u volledig op maat laten maken en desgewenst plaatsen.

Een garderobekast is vaak een stijl bepalend boegbeeld in een slaap- of kledingkamer. De Loft garderobekasten van Raffito sluiten hier perfect bij aan. Deze kasten zijn met zorg ontworpen, geïnspireerd op Italiaans design. Karakteristieke mixen van stijlen en trends zijn op een slim met elkaar gecombineerd. Hieruit is een mooi en stijlvol design ontstaan. De spanning in contrasten en materialen geven een mooi eigentijds karakter aan de Loft garderobekast. U waant zich in Italiaanse sferen in uw eigen slaapkamer

Barn garderobekasten voor een stoere landelijke uitstraling

Raffito-BarnVoor de inrichting van uw woning heeft u ongetwijfeld gekozen voor een stijl die perfect bij u past. Heeft uw woning een stoere landelijke uitstraling? Voor deze stijl heeft Raffito mooie Barn garderobekasten die hier uitstekend bij passen.

De Barn garderobekasten van Raffito zijn een uitstekend alternatief voor mensen die waarde hechten aan een stoere landelijke stijl in combinatie met klasse en vakmanschap. Onze kasten sluiten als een puzzel perfect aan bij een wat grovere stijl en inrichting.

Klassieke garderobekasten met een ambachtelijke uitstraling

Raffito-klassiekBent u ook zo’n liefhebber van een mooie klassieke woninginrichting? Dan heeft Raffito een fantastische lijn van klassieke garderobekasten voor u. Onze klassieke garderobekasten hebben een stijlvolle ambachtelijke uitstraling. Hierdoor komt de authentieke stijl weer helemaal tot leven.

Er zijn woningstijlen die volledig tijdloos zijn en nooit uit “de mode” raken, voor zover hier dan sprake van is. Een mooie klassieke stijl is hier een goed voorbeeld van. Deze mooie sierlijke stijl van weleer blijft altijd een genot voor het oog. De meubelontwerpers van Raffito hebben hier een fantastische klassieke kastenlijn voor op de markt gezet. Ook deze kasten zijn ontworpen met oog voor detail en stijl, waarin op een slimme manier een vleugje Italiaans design is verwerkt.

Moderne garderobekast – stijlvol van perfecte kwaliteit

Raffito-ModernVoor een woninginrichting die strak is vormgegeven met modieuze lijnen heeft Raffito stijlvolle moderne garderobekasten van perfecte kwaliteit. Voor onze kasten gebruiken wij hoogwaardige materialen.

Onze stijlvolle garderobekasten zullen daarnaast een uitstekende bron van inspiratie zijn. U kunt de stijl van deze kast namelijk verder naar wens verfijnen als u onze mogelijkheden in deurmodellen, kleuruitvoeringen en handgrepen bekijkt. Hiervoor kunt u prima de kastdesigner op onze website gebruiken om uw ontwerp visueel te maken. Met dit hulpmiddel kunt u thuis op ieder gewenst moment uw ontwerp samenstellen en zo vaak veranderen als u wilt, tot u uw droomkast gevonden heeft.

Een mooie omlijste garderobekast van Raffito

Raffito-omlijstRaffito omlijste garderobekasten staan voor klasse en vakmanschap. We hebben een veelzijdig assortiment in deze stijlvolle garderobekasten die we volledig voor u op maat kunnen vervaardigen. Onze omlijste garderobekasten zijn mooi vormgegeven en gemaakt van hoogwaardige materialen. We nodigen u graag uit om ons assortiment te ontdekken.

Accessoires

De kers op de taart. Met de accessoires van Raffito maakt u uw kast helemaal af. U kunt uw kast compleet maken met verlichting (binnenin of buiten de kast, eventueel met afstandsbediening), laden, ladegrepen, schoenenrek, garderobelift, uittrekbare garderobestang of broekenrek.

Werkwijze

Misschien ziet u na het lezen van de informatie hierboven door de bomen het bos niet meer. Geen nood! Als u het contactformulier invult dan plannen we daarna samen een gesprek bij u thuis. Tijdens dit bezoek ga ik de maten opnemen. Daarna ga ik samen met u alle keuzes doornemen aan de hand van de kastendesigner van Raffito. Niet zeker van de kleur? Dan vragen we een decorkaart aan. Uiteindelijk krijgt u een offerte. Met óf zonder montage door mij. Wat u maar wilt. Als u het leuk vindt, kunt u ook zelf al keuzes maken (en opslaan) met de Raffito kastendesigner of een filmpje op Youtube bekijken voor verdere inspiratie. En als uw kast eenmaal in gebruik is genomen bent u verzekerd van 20 (!) jaar garantie op het materiaal.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie. Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio. Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.