U bent op zoek naar een draaideurkast. Om zelf te plaatsen of om te laten plaatsen door een vakman. Klussenpunt is sinds 2015 dealer van Raffito (vroeger Garobe) draaideurkasten. Ook als u niet in Kampen of IJsselmuiden woont, help ik u graag bij deze klus. Raffito draaideurkasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke kledingkamer passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al uw opbergwensen.

Draaideurkasten met stijl en klasse

Raffito-draaideurDe tijdloze Raffito draaideuren zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren. Dit is de ideale kast die in vrijwel elke gewenste breedte en hoogte speciaal voor u te maken is. Een kast met draaideuren zorgt voor maximale opbergruimte.

Twistkast met lades

Raffito-TwistHeeft u al eens kennis gemaakt met de twistkast van Raffito? Deze kast is een uitstekend alternatief om maximaal gebruik te kunnen maken van uw opbergmogelijkheden. De twistkast is vervaardigd van hoogwaardige materialen en wordt volledig op maat voor u gemaakt.

Accessoires draaideurkasten

De kers op de taart. Met de accessoires van Raffito maakt u uw kast helemaal af. U kunt uw kast compleet maken met verlichting (binnenin of buiten de kast, eventueel met afstandsbediening), laden, ladegrepen, schoenenrek, garderobelift, uittrekbare garderobestang of broekenrek.

Werkwijze

Misschien ziet u na het lezen van de informatie hierboven door de bomen het bos niet meer. Geen nood! Als u het contactformulier invult dan plannen we daarna samen een gesprek bij u thuis. Tijdens dit bezoek ga ik de de maten opnemen. Daarna ga ik samen met u alle keuzes doornemen aan de hand van de kastendesigner van Raffito. Niet zeker van de kleur? Dan vragen we een decorkaart aan. Uiteindelijk krijgt u een offerte. Met óf zonder montage door mij. Wat u maar wilt. Als u het leuk vindt, kunt u ook zelf al keuzes maken (en opslaan) met de Raffito kastendesigner of een filmpje op Youtube bekijken voor verdere inspiratie. En als uw kast eenmaal in gebruik is genomen bent u verzekerd van 20 (!) jaar garantie op het materiaal.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie. Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio. Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.