Plaatsen dubbele Hamstra Hordeuren

2021-04-25T20:25:34+02:00

Project:

Oostendorp, Ketelhaven

Beschrijving van het project:

De klant wilde Hamstra hordeuren voor de tuindeuren plaatsen en had daarbij de eis dat, ook met de Hamstra hordeuren gesloten, de openheid naar buiten zoveel mogelijk gewaarborgd zou zijn. Gekozen werd voor een lichte gaassoort om dit te bereiken. Twee maanden na plaatsing sluiten de deuren niet meer goed en wordt de servicedienst van Hamstra ingeschakeld. De deuren worden uiteindelijk kosteloos vervangen door Hamstra.

Beoordeling klant:

Afwerking opdracht: We hebben de oude hordeur zelf verwijderd, zodat Henk al zijn aandacht kon geven aan de plaatsing van de nieuwe, dubbele hordeuren aan twee kanten van de woonkamer. De plaatsing verliep vlot. Toen na twee maanden bleek dat er kieren in de hordeuren waren ontstaan, heeft hij het probleem bekeken en contact opgenomen met de leverancier.

Klantvriendelijkheid: Henk blijft de rust zelve. Hij neemt de tijd om wensen, mogelijkheden en kosten te bespreken en dat geeft vertrouwen. Bij het probleem met de hordeuren nam hij zonder aarzelen het voortouw om de zaak op te lossen.

Afspraken maken en nakomen: Henk omschrijft altijd duidelijk het hoe, wat, waarmee en wanneer. Hij komt zijn afspraken na, ook als het fout gaat. In ons geval zorgde hij ervoor dat de leverancier actie ondernam.

Deskundigheid: Henk is van vele markten thuis. Er lijkt geen klus te bestaan die hij niet aankan. In de zeldzame gevallen dat hij niet weet hoe iets gedaan moet worden, is hij daar eerlijk in en geeft suggesties voor de weg die bewandeld kan worden.

Financiële afhandeling: Duidelijke, gedetailleerde nota’s.

Prijs-kwaliteitverhouding: Henk is geen prijsvechter. Maar omdat goedkoop vaak duurkoop blijkt, schakelen we liever Henk in. Want dan weten we dat de klus efficiënt en kwalitatief goed wordt uitgevoerd.

Woning ontruiming

2021-04-25T20:50:09+02:00

Projectomschrijving

Woning ontruiming, Lorist, Kampen

Omschrijving van het project woning ontruiming

Ontruiming van een woning waar de nazaten de waardevolle spullen al hadden uitgezocht. Woning geheel ontruimd samen met Kringloop Kampen, Recycling Kampen en een maatschappelijke organisatie. Vervolgens woning oplever klaar gemaakt voor de woningbouwvereniging: schroeven, pluggen en haakjes van de wand verwijderen, gaatjes in de muren vullen, gordijnen en gordijnrails verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lijmresten van de trap verwijderen, lampen verwijderen en kroonsteentjes plaatsen, gehele pand stofzuigen, zonwering verwijderen, deurkruk plaatsen en het verwijderen van behang.

Commentaar van de klant

De opdracht “ontruimen van de woning en deze in overeenstemming met de voorinspectie van de verhuurder bezemschoon opleveren” is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

De medewerkers van Klussenpunt waren vriendelijk en voorkomend. Wat wij als opdrachtgevers niet meer konden regelen omdat ons daarvoor de middelen ontbraken, namelijk zorgen voor de inwendige mens; voor koffie en thee op z’n tijd, daar werd ongevraagd door de medewerkers van Klussenpunt voor gezorgd.

De afspraken die wij hebben gemaakt zijn altijd nagekomen. Er is op de afgesproken tijd begonnen met de uitvoering van het werk (en dat zijn we in Brabant wel eens anders gewend) en het werk is ruimschoots binnen de tijd en op deskundige manier uitgevoerd.

Wat ook plezierig was, is dat de medewerkers van alle markten thuis waren. Gas, water, elektriek, verwijderen vervelende lijmresten, stucwerk repareren, kasten op deskundige manier uit elkaar halen en een grote boekenkast (3,70 m’ breed, bij 2,50 m’ hoog en 50 cm diep) naar Amsterdam verhuizen naar een etage woning, etc. etc. En wat ook erg belangrijk was is dat zaken goed op elkaar waren afgestemd. Niemand hoefde op iemand te wachten.

Als plezierig hebben we ook ervaren het werken met een open begroting. Vooraf werd een prijsindicatie afgegeven op basis van geschatte uren en vaste tarieven. Klussenpunt hoefde geen post “onvoorziene risico’s in te bouwen” en wij wisten, dat wanneer er minder uren gemaakt zouden worden er minder betaald hoefde te worden. Wij zijn er van overtuigd niet teveel te hebben betaald en Klussenpunt heeft alle uren, materiaal en materieel betaald gekregen. Voor ons betekende het concreet dat Klussenpunt ruimschoots binnen de oorspronkelijk opgestelde raming is gebleven.

Tijdens de oplevering van het huis aan de verhuurder is geen enkele negatieve opmerking geplaatst. Wij, de verhuurder en dus ook Klussenpunt tevreden. Wij hebben waar voor ons geld gekregen. Onze conclusie en advies:  Klussenpunt is een aanrader voor goed en degelijk werk tegen een alleszins redelijke prijs.

 

Verbouwing begane grond

2021-05-15T07:13:06+02:00

Projectomschrijving

Kuijper, Kampen

Omschrijving van het project verbouwing begane grond

Verbouwing van de complete begane grond van een woning in Kampen. Klussenpunt was daarbij de hoofdaannemer en heeft leiding gegeven aan het project. Er waren vier onderaannemers betrokken waaronder een aannemer, een loodgieter, een stukadoor en een betonzaagbedrijf. Uitgevoerde werkzaamheden: uitbouw aan achterzijde van 2,5 meter, stuken alle wanden en plafonds, renovatie hal, aanpassing installaties voor de keukenrenovatie, uitbreiding elektrische installatie, leggen vloerverwarming en nieuwe cementdekvloer, tegel- en kitwerk keuken.

Commentaar van de klant

Afwerking opdracht: Wij hadden een grote verbouwing te doen, waarbij Henk als coördinator alles heeft geregeld, gepland en aangestuurd en als tussenpersoon alles heeft geregeld met diverse onderaannemers. We konden bij hem terecht met vragen en problemen en hij zocht actief naar de beste oplossing. Hij was erg betrokken bij de gehele verbouwing en kwam ook regelmatig kijken als andere onderaannemers aan het werk waren om te kijken of alles naar wens liep.

Klantvriendelijkheid: Henk neemt de tijd om dingen goed door te spreken, geeft aandacht aan details. Wij  hebben het als zeer prettig ervaren dat hij ons met raad en daad heeft bijgestaan in deze voor ons omvangrijke klus. Wij konden de dingen in vertrouwen aan hem overlaten en konden aan het plezier en enthousiasme merken dat hij zijn motto waarmaakt: schik van mooi werk!

Afspraken maken en nakomen: Henk is duidelijk in het maken van afspraken en komt deze ook na.

Deskundigheid: Henk heeft ons veel tips en raad gegeven in dingen waar wij zelf niet aan gedacht (zouden) hebben, wat ons vertrouwen heeft gegeven in zijn deskundigheid, maar ook zijn brede interesse in alles wat met bouwen/klussen te maken heeft.

Financiële afhandeling: deze verliep vlot en onderdelen duidelijk omschreven.

Prijs-kwaliteitverhouding: naar onze mening is deze goed

Terras renovatie

2015-05-05T13:52:51+02:00

Luchtenbelt, Zwolle

Omschrijving terras renovatie

Op verzoek van de klant terras van het appartement kaal gemaakt. Alle gewassen betontegels afgevoerd, een hardhouten zwevende onder constructie gemaakt en afgewerkt met Twinson kunststof vlonder delen. Voorts een Estate terrasscherm opgehangen welke elektrisch wordt bediend.

Filmpje

over deze terrasrenovatie (Youtube, 1.17 minuten)

Ga naar de bovenkant