Vervangen Velux dakramen

2021-05-15T07:05:01+02:00

Project:

Vervangen Velux dakramen, Bruines, Kampen

Beschrijving van het project:

De twee horizontaal gekoppelde Velux dakramen vervangen door nieuwe Velux dakramen. De klant heeft gekozen voor nieuwe dakramen waarbij de houtnerf te zien is, net als vroeger. Deze ramen zijn nog altijd verkrijgbaar. Daarnaast koos de klant voor afwerking met een Velux verduisterend rolgordijn met aluminiumkleurige zijgeleiders. De binnenzijde van het dakraam is afgetimmerd met een gladde, eenvoudig af te werken multiplex betimmering. Voordat de dakramen klaar waren had ik een filmpje van de klant in mijn postvak gemaakt met een drone.

Herstel van een lek dak

2015-05-05T08:30:11+02:00

Dijkstra, Kampen

Omschrijving herstel van een lek dak

Verwijderen pannen, verwijderen rotte dakplaat en houtconstructie, aanbrengen nieuwe constructie- en panlatten, terugleggen dakpannen, aanhelen dakplaten binnenzijde.

Commentaar van de klant

Henk werkt netjes en snel. Afwerking opdracht: Henk heeft alles netjes afgewerkt en keurig achtergelaten. Klantvriendelijkheid: In overleg met de klant veel mogelijk. Afspraken maken en nakomen: Komt zijn afspraken na en geeft aanvullend advies. Deskundigheid: Henk heeft verstand van datgene waar hij mee bezig is.  Financiële afhandeling: Makkelijk. Prijs-kwaliteitverhouding: Deze is zeer gunstig.

Plaatsen van een Velux dakraam

2015-05-05T11:08:00+02:00

Waterham, Kampen

Omschrijving plaatsen van een Velux dakraam

Plaatsen Velux dakraam S08 met gootstukken en folies en het aftimmeren van het dakraam aan de binnenzijde

Commentaar van de klant

De klus is goed en snel gedaan. Afwerking opdracht:  Als het een keer heeft geregend zullen we het zeker weten, maar tot nu toe is het prima afgewerkt! Klantvriendelijkheid:  Prima! Afspraken maken en nakomen: Via de email was er een heel goed contact. Deskundigheid: Prima! Prijs-kwaliteitverhouding: Prima! Financiële afhandeling: Heel fijn dat we via internetbankieren, na het klaren van de klus, konden betalen.

Ga naar de bovenkant