Plaatsen schuifwand voor kamers en suite creatie

2021-04-25T20:33:31+02:00

Project:

Molen, Kampen

Beschrijving van het project:

De klant wilde de bestaande woonkamer in één beweging kunnen opdelen met een schuifwand. In overleg is gekozen voor het koppelen van een drietal Skantrae deuren en dit op te hangen aan een schuifdeursysteem. De schuifwand is geplaatst achter een voorzetwand van gips en afgewerkt met Spachtelputz.

Beoordeling klant:

Afwerking opdracht: In ons nieuwe huis hadden wij een aantal klussen die we graag wilden uitbesteden. Waaronder het plaatsen van een schuifwand met voorzetwand. Henk heeft vanaf het begin meegedacht met mogelijke constructies en uitvoeringen hiervan. Hij gaf aan wat wel en niet mogelijk was en wat hij anders zou doen. Wat heel fijn is aan Henk is dat hij niet veel beperkingen ziet, maar juist uitdagingen! Naar aanleiding van het idee wat wij hadden keek hij hoe dat vormgegeven zou kunnen worden. En het was bijvoorbeeld mogelijk om (ook nog tijdens het proces) aanpassingen te doen in bijvoorbeeld de te plaatsen stopcontacten. Niet alles lukte in één keer goed, maar Henk zorgde er voor dat het eindproduct echt naar volle tevredenheid werd. De klus is uiteindelijk in etappes uitgevoerd, maar dit was voor ons geen probleem, alles ging in goed overleg. Halverwege de klus bleek dat het ophangsysteem voor de schuifdeur het gewicht niet goed kon dragen, waardoor het systeem niet soepel liep en piepte. Dat was echt even een tegenvaller, voor beide partijen, maar Henk heeft het heel kundig en zakelijk weer opgelost.

Klantvriendelijkheid: Je kunt voelen dat Henk ook pas blij is als de klant blij is en hij heeft daar veel voor over.

Afspraken maken en nakomen: Henk is heel helder in zijn communicatie: Hij is goed bereikbaar; via app, telefoon of mail. Afspraken worden voor zover mogelijk vastgelegd en ook nagekomen. En indien er iets niet kan, lukt of anders verloopt dan gepland dan vermeld hij dat op tijd. Hij is flexibel in zijn planning en wanneer het mogelijk is dan zijn ook extra dingen in te plannen.

Deskundigheid: Henk oriënteert zich goed voordat hij de klus start, overlegd waar nodig met anderen, zoals een timmerman en stukadoor. Hij weet wat hij doet! En ook wat anderen mogelijk beter kunnen (of er meer tijd voor hebben). Bij ons heeft hij bijvoorbeeld het stucwerk door een stukadoor laten doen. Henk houdt dan wel het overzicht en blijft ook aanspreekpunt indien er iets te vragen is.

Financiële afhandeling: Iedere keer, na afronden van een gedeelte van de werkzaamheden, kwam er een factuur. Heel fijn voor ons zodat we niet alles in 1 keer hoefden te betalen en natuurlijk ook fijn voor Henk zodat hij ook tussendoor vergoeding kreeg voor de onkosten en de werkzaamheden.

Prijs-kwaliteitverhouding: Wij zijn erg tevreden over de prijs die we hebben betaald tegenover de inzet van Henk en de oplevering van de klus.

Woning ontruiming

2021-04-25T20:50:09+02:00

Projectomschrijving

Woning ontruiming, Lorist, Kampen

Omschrijving van het project woning ontruiming

Ontruiming van een woning waar de nazaten de waardevolle spullen al hadden uitgezocht. Woning geheel ontruimd samen met Kringloop Kampen, Recycling Kampen en een maatschappelijke organisatie. Vervolgens woning oplever klaar gemaakt voor de woningbouwvereniging: schroeven, pluggen en haakjes van de wand verwijderen, gaatjes in de muren vullen, gordijnen en gordijnrails verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lijmresten van de trap verwijderen, lampen verwijderen en kroonsteentjes plaatsen, gehele pand stofzuigen, zonwering verwijderen, deurkruk plaatsen en het verwijderen van behang.

Commentaar van de klant

De opdracht “ontruimen van de woning en deze in overeenstemming met de voorinspectie van de verhuurder bezemschoon opleveren” is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

De medewerkers van Klussenpunt waren vriendelijk en voorkomend. Wat wij als opdrachtgevers niet meer konden regelen omdat ons daarvoor de middelen ontbraken, namelijk zorgen voor de inwendige mens; voor koffie en thee op z’n tijd, daar werd ongevraagd door de medewerkers van Klussenpunt voor gezorgd.

De afspraken die wij hebben gemaakt zijn altijd nagekomen. Er is op de afgesproken tijd begonnen met de uitvoering van het werk (en dat zijn we in Brabant wel eens anders gewend) en het werk is ruimschoots binnen de tijd en op deskundige manier uitgevoerd.

Wat ook plezierig was, is dat de medewerkers van alle markten thuis waren. Gas, water, elektriek, verwijderen vervelende lijmresten, stucwerk repareren, kasten op deskundige manier uit elkaar halen en een grote boekenkast (3,70 m’ breed, bij 2,50 m’ hoog en 50 cm diep) naar Amsterdam verhuizen naar een etage woning, etc. etc. En wat ook erg belangrijk was is dat zaken goed op elkaar waren afgestemd. Niemand hoefde op iemand te wachten.

Als plezierig hebben we ook ervaren het werken met een open begroting. Vooraf werd een prijsindicatie afgegeven op basis van geschatte uren en vaste tarieven. Klussenpunt hoefde geen post “onvoorziene risico’s in te bouwen” en wij wisten, dat wanneer er minder uren gemaakt zouden worden er minder betaald hoefde te worden. Wij zijn er van overtuigd niet teveel te hebben betaald en Klussenpunt heeft alle uren, materiaal en materieel betaald gekregen. Voor ons betekende het concreet dat Klussenpunt ruimschoots binnen de oorspronkelijk opgestelde raming is gebleven.

Tijdens de oplevering van het huis aan de verhuurder is geen enkele negatieve opmerking geplaatst. Wij, de verhuurder en dus ook Klussenpunt tevreden. Wij hebben waar voor ons geld gekregen. Onze conclusie en advies:  Klussenpunt is een aanrader voor goed en degelijk werk tegen een alleszins redelijke prijs.

 

Isolatie van een monumentale gevel

2021-05-15T07:22:10+02:00

Projectomschrijving:

Isolatie van een monumentale gevel, Jansen, Kampen

Omschrijving isolatie van een monumentale gevel

Aanbrengen van isolatie aan de binnenzijde van een gevel van een monument waarbij de vochtregulering behouden blijft. Werkwijze: inkrassen wand en verwijderen loszittende delen rondom aanwezige scheuren, aanbrengen leemstuc laag, aanbrengen Pavadentro houtwol isolatieplaten, deze vastzetten met schotelpluggen op de buitenwand, aanbrengen kalkmortel met gaas, aanbrengen dunpleister kalkmortel, aanbrengen vochtregulerende verf.

Commentaar van de klant

De muur ziet er goed uit en het is meteen warmer in de kamer. Afwerking opdracht: De theorie van de nieuwe muur is goed uitgezocht en uitgevoerd. Klantvriendelijkheid: Goede communicatie. Afspraken maken en nakomen: Alles werd goed geregeld en afgesproken. Deskundigheid: Goed, Henk heeft veel onderzoek gedaan naar je juiste manier om een oude muur te isoleren. Financiële afhandeling: Die is volgens afspraak verlopen. Prijs-kwaliteitverhouding: Goed

Badkamer renovatie

2015-05-05T07:25:55+02:00

Blankvoort, Kampen

Omschrijving badkamer renovatie

Demontage bestaande badkamer, leidingwerk, levering sanitair, tegelwerk, montage badkamer.

Commentaar van de klant:

We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Het was een kleine ruimte, lastig qua indeling waardoor creatieve oplossingen nodig waren. zo heeft Henk een spiegel bedacht voor een groot raam omdat anders de wastafel geen spiegel erboven had. mooi en netjes gedaan. Ook op ander gebied nuttige tips gehad, zoals verlichtingspunten. Geheel ziet er netjes uit, keurig afgewerkt, degelijk gemaakt. Wens van de klant stond centraal. opdracht zorgvuldig afgehandeld. Stipt op tijd, afspraken worden nagekomen. Ik heb nergens achteraan hoeven vangen. Misschien niet het goedkoopste klussenbedrijf, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Keuken renovatie

2015-05-05T08:49:52+02:00

Mans, Kampen

Omschrijving keuken renovatie

Demontage bestaande keuken, leidingwerk, vervangen groepenkast, verplaatsen wasmachineaansluiting.

Commentaar van de klant

We zijn heel tevreden over de klus die je bij ons hebt uitgevoerd. Op alle genoemde punten een dikke voldoende. Daarnaast heb je ook nog het een en ander moeten improviseren, zoals de wasmachine die uiteindelijk naar boven moest worden verplaatst. Dus flexibiliteit was zeker een sterk punt. Alle reden dus om in de toekomst nog een keer een beroep op je te doen.

Dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen

2015-05-07T08:01:29+02:00

Van Dijk, Kampen

Omschrijving dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen

Verwijderen van het complete dak, inclusief pannen, dakbeschot en constructiehout. Vervolgens het opnieuw opbouwen van het dak met een stalen kozijn, stalen balk en gelamineerde ligger. Na het plaatsen van de Unidek Aero dakplaten (Rc= 3,5) worden de oude pannen weer terug gelegd. De ene zijde van het dak kreeg een dakkapel over bijna de volle breedte van het dak. De andere zijde van het dak werd voorzien van zonnepanelen. De binnenzijde van de zolder is voorzien van twee kamers en een cv-ruimte. De knieschotten in de ruimtes zijn voorzien van luiken. De kamers zijn afgewerkt met ocoume multiplex aan de wanden en gipskarton platen aan het plafond.

Ga naar de bovenkant