Plaatsen schuifwand voor kamers en suite creatie

2021-04-25T20:33:31+02:00

Project:

Molen, Kampen

Beschrijving van het project:

De klant wilde de bestaande woonkamer in één beweging kunnen opdelen met een schuifwand. In overleg is gekozen voor het koppelen van een drietal Skantrae deuren en dit op te hangen aan een schuifdeursysteem. De schuifwand is geplaatst achter een voorzetwand van gips en afgewerkt met Spachtelputz.

Beoordeling klant:

Afwerking opdracht: In ons nieuwe huis hadden wij een aantal klussen die we graag wilden uitbesteden. Waaronder het plaatsen van een schuifwand met voorzetwand. Henk heeft vanaf het begin meegedacht met mogelijke constructies en uitvoeringen hiervan. Hij gaf aan wat wel en niet mogelijk was en wat hij anders zou doen. Wat heel fijn is aan Henk is dat hij niet veel beperkingen ziet, maar juist uitdagingen! Naar aanleiding van het idee wat wij hadden keek hij hoe dat vormgegeven zou kunnen worden. En het was bijvoorbeeld mogelijk om (ook nog tijdens het proces) aanpassingen te doen in bijvoorbeeld de te plaatsen stopcontacten. Niet alles lukte in één keer goed, maar Henk zorgde er voor dat het eindproduct echt naar volle tevredenheid werd. De klus is uiteindelijk in etappes uitgevoerd, maar dit was voor ons geen probleem, alles ging in goed overleg. Halverwege de klus bleek dat het ophangsysteem voor de schuifdeur het gewicht niet goed kon dragen, waardoor het systeem niet soepel liep en piepte. Dat was echt even een tegenvaller, voor beide partijen, maar Henk heeft het heel kundig en zakelijk weer opgelost.

Klantvriendelijkheid: Je kunt voelen dat Henk ook pas blij is als de klant blij is en hij heeft daar veel voor over.

Afspraken maken en nakomen: Henk is heel helder in zijn communicatie: Hij is goed bereikbaar; via app, telefoon of mail. Afspraken worden voor zover mogelijk vastgelegd en ook nagekomen. En indien er iets niet kan, lukt of anders verloopt dan gepland dan vermeld hij dat op tijd. Hij is flexibel in zijn planning en wanneer het mogelijk is dan zijn ook extra dingen in te plannen.

Deskundigheid: Henk oriënteert zich goed voordat hij de klus start, overlegd waar nodig met anderen, zoals een timmerman en stukadoor. Hij weet wat hij doet! En ook wat anderen mogelijk beter kunnen (of er meer tijd voor hebben). Bij ons heeft hij bijvoorbeeld het stucwerk door een stukadoor laten doen. Henk houdt dan wel het overzicht en blijft ook aanspreekpunt indien er iets te vragen is.

Financiële afhandeling: Iedere keer, na afronden van een gedeelte van de werkzaamheden, kwam er een factuur. Heel fijn voor ons zodat we niet alles in 1 keer hoefden te betalen en natuurlijk ook fijn voor Henk zodat hij ook tussendoor vergoeding kreeg voor de onkosten en de werkzaamheden.

Prijs-kwaliteitverhouding: Wij zijn erg tevreden over de prijs die we hebben betaald tegenover de inzet van Henk en de oplevering van de klus.

Vervangen rabat en lood

2021-04-25T20:42:34+02:00

Projectomschrijving:

Vervangen rabat en lood, Dijk, Kampen,

Omschrijving van het project vervangen rabat en lood:

Het rabat was deels verrot en de loodaansluiting op de pannen onder het rabat was gescheurd en zorgde voor lekkage. Na het verwijderen van al het oude materiaal, begon de opbouw. Eerst opnieuw isoleren met lekker dik Isovlas en vervolgens dampopen folie erover. Hierna heb ik Monier loodvervanger aangebracht die uiteindelijk met een plakstrip op de pannen werd gehecht. Voordat ik het geheel heb afgewerkt met Keralit heb ik eerst een lattenconstructie aangebracht voor de vereiste geventileerde plaatsing. Keralit is onderhoudsarm, maar ik ben niet in staat uit te rekenen wat de milieubelasting is ten aanzien van traditioneel houten rabat. Het scheelt in ieder geval heel wat schilderwerk.

Of, zoals ze het bij Keralit zelf zeggen: “Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en zeer sterk. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.” Blijvend kleurvast, nooit meer schilderen. Verhoogt de waarde van uw woning. 10 jaar garantie, lange levensduur.

Isolatie van een monumentale gevel

2021-05-15T07:22:10+02:00

Projectomschrijving:

Isolatie van een monumentale gevel, Jansen, Kampen

Omschrijving isolatie van een monumentale gevel

Aanbrengen van isolatie aan de binnenzijde van een gevel van een monument waarbij de vochtregulering behouden blijft. Werkwijze: inkrassen wand en verwijderen loszittende delen rondom aanwezige scheuren, aanbrengen leemstuc laag, aanbrengen Pavadentro houtwol isolatieplaten, deze vastzetten met schotelpluggen op de buitenwand, aanbrengen kalkmortel met gaas, aanbrengen dunpleister kalkmortel, aanbrengen vochtregulerende verf.

Commentaar van de klant

De muur ziet er goed uit en het is meteen warmer in de kamer. Afwerking opdracht: De theorie van de nieuwe muur is goed uitgezocht en uitgevoerd. Klantvriendelijkheid: Goede communicatie. Afspraken maken en nakomen: Alles werd goed geregeld en afgesproken. Deskundigheid: Goed, Henk heeft veel onderzoek gedaan naar je juiste manier om een oude muur te isoleren. Financiële afhandeling: Die is volgens afspraak verlopen. Prijs-kwaliteitverhouding: Goed

Kamers en suite

2015-05-05T08:45:35+02:00

Sturre, Kampen

Omschrijving van het project kamers en suite

Plaatsen twee tussenwanden, ophangen schuifrailsysteem, afhangen Skantrae deuren, afwerken met gips, beplakken met glasvlies (scan) en plaatsen plinten.

Commentaar van de klant

De opdracht van het maken van een “kamers en suite” is niet voor niets op Klussenpunt gevallen. Henk heeft ons ook al een prachtige overkapping afgeleverd een tijd geleden. Vanwege zijn vakmanschap, nauwkeurigheid, goede service en klantvriendelijkheid was hij de man die dit voor ons naar wens kon realiseren. En wederom heeft hij laten zien dan hij “schik heeft van mooi werk”. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Afwerking opdracht: Zeer secuur en keurige afwerking. Klantvriendelijkheid: Super. Afspraken maken en nakomen: Uitstekend, wat Henk zegt dat doet ie ook. Deskundigheid: Een echte vakman. Luistert goed naar de klant en denkt goed mee. Financiële afhandeling: Prima. Prijs-kwaliteitverhouding: Goed

Dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen

2015-05-07T08:01:29+02:00

Van Dijk, Kampen

Omschrijving dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen

Verwijderen van het complete dak, inclusief pannen, dakbeschot en constructiehout. Vervolgens het opnieuw opbouwen van het dak met een stalen kozijn, stalen balk en gelamineerde ligger. Na het plaatsen van de Unidek Aero dakplaten (Rc= 3,5) worden de oude pannen weer terug gelegd. De ene zijde van het dak kreeg een dakkapel over bijna de volle breedte van het dak. De andere zijde van het dak werd voorzien van zonnepanelen. De binnenzijde van de zolder is voorzien van twee kamers en een cv-ruimte. De knieschotten in de ruimtes zijn voorzien van luiken. De kamers zijn afgewerkt met ocoume multiplex aan de wanden en gipskarton platen aan het plafond.

Ga naar de bovenkant