Loodgieter

Verbouwing begane grond

2021-05-15T07:13:06+02:00

Projectomschrijving

Kuijper, Kampen

Omschrijving van het project verbouwing begane grond

Verbouwing van de complete begane grond van een woning in Kampen. Klussenpunt was daarbij de hoofdaannemer en heeft leiding gegeven aan het project. Er waren vier onderaannemers betrokken waaronder een aannemer, een loodgieter, een stukadoor en een betonzaagbedrijf. Uitgevoerde werkzaamheden: uitbouw aan achterzijde van 2,5 meter, stuken alle wanden en plafonds, renovatie hal, aanpassing installaties voor de keukenrenovatie, uitbreiding elektrische installatie, leggen vloerverwarming en nieuwe cementdekvloer, tegel- en kitwerk keuken.

Commentaar van de klant

Afwerking opdracht: Wij hadden een grote verbouwing te doen, waarbij Henk als coördinator alles heeft geregeld, gepland en aangestuurd en als tussenpersoon alles heeft geregeld met diverse onderaannemers. We konden bij hem terecht met vragen en problemen en hij zocht actief naar de beste oplossing. Hij was erg betrokken bij de gehele verbouwing en kwam ook regelmatig kijken als andere onderaannemers aan het werk waren om te kijken of alles naar wens liep.

Klantvriendelijkheid: Henk neemt de tijd om dingen goed door te spreken, geeft aandacht aan details. Wij  hebben het als zeer prettig ervaren dat hij ons met raad en daad heeft bijgestaan in deze voor ons omvangrijke klus. Wij konden de dingen in vertrouwen aan hem overlaten en konden aan het plezier en enthousiasme merken dat hij zijn motto waarmaakt: schik van mooi werk!

Afspraken maken en nakomen: Henk is duidelijk in het maken van afspraken en komt deze ook na.

Deskundigheid: Henk heeft ons veel tips en raad gegeven in dingen waar wij zelf niet aan gedacht (zouden) hebben, wat ons vertrouwen heeft gegeven in zijn deskundigheid, maar ook zijn brede interesse in alles wat met bouwen/klussen te maken heeft.

Financiële afhandeling: deze verliep vlot en onderdelen duidelijk omschreven.

Prijs-kwaliteitverhouding: naar onze mening is deze goed

Badkamer renovatie

2015-05-05T07:25:55+02:00

Blankvoort, Kampen

Omschrijving badkamer renovatie

Demontage bestaande badkamer, leidingwerk, levering sanitair, tegelwerk, montage badkamer.

Commentaar van de klant:

We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Het was een kleine ruimte, lastig qua indeling waardoor creatieve oplossingen nodig waren. zo heeft Henk een spiegel bedacht voor een groot raam omdat anders de wastafel geen spiegel erboven had. mooi en netjes gedaan. Ook op ander gebied nuttige tips gehad, zoals verlichtingspunten. Geheel ziet er netjes uit, keurig afgewerkt, degelijk gemaakt. Wens van de klant stond centraal. opdracht zorgvuldig afgehandeld. Stipt op tijd, afspraken worden nagekomen. Ik heb nergens achteraan hoeven vangen. Misschien niet het goedkoopste klussenbedrijf, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Keuken renovatie

2015-05-05T08:49:52+02:00

Mans, Kampen

Omschrijving keuken renovatie

Demontage bestaande keuken, leidingwerk, vervangen groepenkast, verplaatsen wasmachineaansluiting.

Commentaar van de klant

We zijn heel tevreden over de klus die je bij ons hebt uitgevoerd. Op alle genoemde punten een dikke voldoende. Daarnaast heb je ook nog het een en ander moeten improviseren, zoals de wasmachine die uiteindelijk naar boven moest worden verplaatst. Dus flexibiliteit was zeker een sterk punt. Alle reden dus om in de toekomst nog een keer een beroep op je te doen.

Dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen

2015-05-07T08:01:29+02:00

Van Dijk, Kampen

Omschrijving dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen

Verwijderen van het complete dak, inclusief pannen, dakbeschot en constructiehout. Vervolgens het opnieuw opbouwen van het dak met een stalen kozijn, stalen balk en gelamineerde ligger. Na het plaatsen van de Unidek Aero dakplaten (Rc= 3,5) worden de oude pannen weer terug gelegd. De ene zijde van het dak kreeg een dakkapel over bijna de volle breedte van het dak. De andere zijde van het dak werd voorzien van zonnepanelen. De binnenzijde van de zolder is voorzien van twee kamers en een cv-ruimte. De knieschotten in de ruimtes zijn voorzien van luiken. De kamers zijn afgewerkt met ocoume multiplex aan de wanden en gipskarton platen aan het plafond.

Ga naar de bovenkant