Keuken

Verbouwing begane grond

2021-05-15T07:13:06+02:00

Projectomschrijving

Kuijper, Kampen

Omschrijving van het project verbouwing begane grond

Verbouwing van de complete begane grond van een woning in Kampen. Klussenpunt was daarbij de hoofdaannemer en heeft leiding gegeven aan het project. Er waren vier onderaannemers betrokken waaronder een aannemer, een loodgieter, een stukadoor en een betonzaagbedrijf. Uitgevoerde werkzaamheden: uitbouw aan achterzijde van 2,5 meter, stuken alle wanden en plafonds, renovatie hal, aanpassing installaties voor de keukenrenovatie, uitbreiding elektrische installatie, leggen vloerverwarming en nieuwe cementdekvloer, tegel- en kitwerk keuken.

Commentaar van de klant

Afwerking opdracht: Wij hadden een grote verbouwing te doen, waarbij Henk als coördinator alles heeft geregeld, gepland en aangestuurd en als tussenpersoon alles heeft geregeld met diverse onderaannemers. We konden bij hem terecht met vragen en problemen en hij zocht actief naar de beste oplossing. Hij was erg betrokken bij de gehele verbouwing en kwam ook regelmatig kijken als andere onderaannemers aan het werk waren om te kijken of alles naar wens liep.

Klantvriendelijkheid: Henk neemt de tijd om dingen goed door te spreken, geeft aandacht aan details. Wij  hebben het als zeer prettig ervaren dat hij ons met raad en daad heeft bijgestaan in deze voor ons omvangrijke klus. Wij konden de dingen in vertrouwen aan hem overlaten en konden aan het plezier en enthousiasme merken dat hij zijn motto waarmaakt: schik van mooi werk!

Afspraken maken en nakomen: Henk is duidelijk in het maken van afspraken en komt deze ook na.

Deskundigheid: Henk heeft ons veel tips en raad gegeven in dingen waar wij zelf niet aan gedacht (zouden) hebben, wat ons vertrouwen heeft gegeven in zijn deskundigheid, maar ook zijn brede interesse in alles wat met bouwen/klussen te maken heeft.

Financiële afhandeling: deze verliep vlot en onderdelen duidelijk omschreven.

Prijs-kwaliteitverhouding: naar onze mening is deze goed

Diverse kleine klussen

2015-05-05T08:10:59+02:00

Groot Wesseldijk, Kampen

Omschrijving diverse kleine klussen

Vervangen sloten, plaatsen rookmelders, vervangen lichtkoof, plaatsen schap, vervangen vensterbank, kitten, verplaatsen modem, plaatsen badkamer accessoires

Commentaar van de klant

Bij deze diversiteit aan klussen, bleek Henk een echte allround klussenman, van alle markten thuis. Alles was bespreekbaar. Bovendien alles in één hand Ideaal. Afwerking opdracht: Alle werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Klantvriendelijkheid: Er was sprake van plezierig overleg en zo nodig en/of desgevraagd uitleg. Afspraken maken en nakomen: De afspraken werden duidelijk van te voren onder andere via email gecommuniceerd en werden exact nagekomen. Verder weet je ook door een “intakegesprek” en de website precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Deskundigheid: Zoals reeds gezegd, echte allround klussenman. Financiële afhandeling: Duidelijk gespecificeerde, rekening, waarbij b.v. ook het onderscheid tussen 6% en 19% btw inzichtelijk is. En dat gebeurt lang niet overal, is mijn ervaring. Prijs-kwaliteitverhouding: Je krijgt echt “heel wat”. En daarvoor betaal je beslist niet teveel.

Keuken renovatie

2015-05-05T08:49:52+02:00

Mans, Kampen

Omschrijving keuken renovatie

Demontage bestaande keuken, leidingwerk, vervangen groepenkast, verplaatsen wasmachineaansluiting.

Commentaar van de klant

We zijn heel tevreden over de klus die je bij ons hebt uitgevoerd. Op alle genoemde punten een dikke voldoende. Daarnaast heb je ook nog het een en ander moeten improviseren, zoals de wasmachine die uiteindelijk naar boven moest worden verplaatst. Dus flexibiliteit was zeker een sterk punt. Alle reden dus om in de toekomst nog een keer een beroep op je te doen.

Ga naar de bovenkant