Vervangen rabat en lood

2021-04-25T20:42:34+02:00

Projectomschrijving:

Vervangen rabat en lood, Dijk, Kampen,

Omschrijving van het project vervangen rabat en lood:

Het rabat was deels verrot en de loodaansluiting op de pannen onder het rabat was gescheurd en zorgde voor lekkage. Na het verwijderen van al het oude materiaal, begon de opbouw. Eerst opnieuw isoleren met lekker dik Isovlas en vervolgens dampopen folie erover. Hierna heb ik Monier loodvervanger aangebracht die uiteindelijk met een plakstrip op de pannen werd gehecht. Voordat ik het geheel heb afgewerkt met Keralit heb ik eerst een lattenconstructie aangebracht voor de vereiste geventileerde plaatsing. Keralit is onderhoudsarm, maar ik ben niet in staat uit te rekenen wat de milieubelasting is ten aanzien van traditioneel houten rabat. Het scheelt in ieder geval heel wat schilderwerk.

Of, zoals ze het bij Keralit zelf zeggen: “Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en zeer sterk. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.” Blijvend kleurvast, nooit meer schilderen. Verhoogt de waarde van uw woning. 10 jaar garantie, lange levensduur.

Isolatie van een monumentale gevel

2021-05-15T07:22:10+02:00

Projectomschrijving:

Isolatie van een monumentale gevel, Jansen, Kampen

Omschrijving isolatie van een monumentale gevel

Aanbrengen van isolatie aan de binnenzijde van een gevel van een monument waarbij de vochtregulering behouden blijft. Werkwijze: inkrassen wand en verwijderen loszittende delen rondom aanwezige scheuren, aanbrengen leemstuc laag, aanbrengen Pavadentro houtwol isolatieplaten, deze vastzetten met schotelpluggen op de buitenwand, aanbrengen kalkmortel met gaas, aanbrengen dunpleister kalkmortel, aanbrengen vochtregulerende verf.

Commentaar van de klant

De muur ziet er goed uit en het is meteen warmer in de kamer. Afwerking opdracht: De theorie van de nieuwe muur is goed uitgezocht en uitgevoerd. Klantvriendelijkheid: Goede communicatie. Afspraken maken en nakomen: Alles werd goed geregeld en afgesproken. Deskundigheid: Goed, Henk heeft veel onderzoek gedaan naar je juiste manier om een oude muur te isoleren. Financiële afhandeling: Die is volgens afspraak verlopen. Prijs-kwaliteitverhouding: Goed

Zolder isolatie

2015-05-05T14:21:01+02:00

Jaasma, Zwolle

Omschrijving zolder isolatie

Naisoleren van zolder met Ecotherm Isoeasy en Baseline in samenwerking met opdrachtgever.

Commentaar van de klant

Het was een goede greep om met Henk aan de slag te gaan. Voor mij als amateur klusser was het bijzonder prettig om met Henk samen te werken. Ik had al direct het gevoel dat het heel zinvol, gezellig en leerzaam zou zijn. En terugkijkend bleek dat ook zeker het geval. Afwerking opdracht:  Henk heeft het netjes en zorgvuldig afgewerkt. Ook op de moeilijk bereikbare plaatsen; in de verste hoeken onder het dak. Knap werk. Klantvriendelijkheid:  Ik heb met Henk een paar prima dagen gehad. Behalve flink doorwerken hebben we ook veel gepraat en bevraagd. Over bijvoorbeeld zaken, die niet specifiek met het zolderwerk te maken hadden. Afspraken maken en nakomen: Henk maakt vlot en duidelijk afspraken zonder poespas. Het goede is dat hij ze ook nakomt. Deskundigheid: Henk heeft goed werk afgeleverd. Het vertrouwen dat we vanaf het begin in hem hadden heeft hij niet beschaamd. Prijs-kwaliteitverhouding: Na enige offertes met elkaar vergeleken te hebben en terugkijkend op het geleverde werk vinden we dat Henk een goede prijs-kwaliteitverhouding hanteert. Financiële afhandeling: Een vlotte, praktische afhandeling. Dat waren we inmiddels al van hem gewend.

Ga naar de bovenkant