portfolioVia een offerte is het voor u mogelijk de goedkoopste aannemer te kiezen. Wat u dan nog niet weet is welke aannemer de beste kwaliteit zal leveren. Of welke aannemer het hardst werkt, het meest rookt of pauze neemt. Om u te informeren over mijn werk wil ik graag klanten bij wie ik een klus heb afgerond aan het woord laten. In dit portfolio heb ik ze ingedeeld in projecten om aan u duidelijk te maken wat mijn mogelijkheden zijn in woord en beeld.

Werking portfolio

Als u over de foto gaat met uw muisaanwijzer of op mobiele apparaten eenmaal op de foto klikt verschijnt er meer informatie. Als u vervolgens klikt op het linker icoontje verschijnt er informatie over het project. Via het rechter icoon kunt u alleen de foto’s of een video kijken van het project. Boven de projecten worden categorieën aangegeven. Door te klikken op bij voorbeeld ‘elektricien’ krijgt u een overzicht van alle projecten waarbij ik ben ingezet als elektricien. Bij de meeste projecten geeft de klant zijn ervaring met mijn bedrijf weer.