Op deze pagina verantwoord ik de rechten of kopijrechten van de media die ik gebruik ter promotie van mij bedrijf. Deze is verwerkt in een huisstijl van kleuren en logo’s die ik gebruik op de website, bus en correspondentie.

Kopijrechten

kopijrechtenDe website is gemaakt door mijzelf. U bent vrij de pagina’s te bekijken, te kopiëren, te vermenigvuldigen hoe dan ook en te verspreiden. Ik geloof in open bronnen en het delen van informatie. Voor mijn tijdsregistratie gebruik ik software met een open bron. Timetracker is voor iedereen gratis te gebruiken en door iedereen gratis te verbeteren.

De fotografie van het portret en de teamleden was in handen van fotograaf René van der Weerd.

De header, mijn bedrijfslogo’s op de werkkleding en bus zijn ontworpen en gedrukt door Studio-88. Knetterleuk! De stickers op mijn bus komen van Renco de Roon evenals de sticker op het raam van mijn kantoor. En papier. Soms gebruik ik het nog wel eens. Mijn opdrachtformulieren zijn gedrukt door drukkerij Triprint uit Kampen.

en verder…

Dank verder aan iedereen die de website van commentaar heeft voorzien. Dank aan Arno Mooren. Zijn bezieling heeft mij doen doorstoten. En Robert Reitsema. Welk een creatieve geest de naam bedacht. Dank ook aan hem. Hulde aan het gezin. Margreet, Tom, Ids en Cas. Hoera, hoera, hoera.