Op deze pagina verantwoord ik de rechten of kopijrechten van de media die ik gebruik ter promotie van mij bedrijf. Deze is verwerkt in een huisstijl van kleuren en logo’s die ik gebruik op de website, bus en correspondentie.

Kopijrechten

kopijrechtenDe website is gemaakt door mijzelf. U bent vrij de pagina’s te bekijken, te kopiëren, te vermenigvuldigen hoe dan ook en te verspreiden.

De fotografie van het portret en de teamleden was in handen van fotograaf René van der Weerd.

De header, mijn bedrijfslogo’s op de werkkleding en bus zijn ontworpen en gedrukt door Studio-88. Knetterleuk!

Kopijrechten en verder…

Dank verder aan iedereen die de website van commentaar heeft voorzien. Dank aan Arno Mooren. Zijn bezieling heeft mij doen doorstoten. En Robert Reitsema. Welk een creatieve geest de naam bedacht. Dank ook aan hem. Hulde aan het gezin. Margreet, Tom, Ids en Cas. Hoera, hoera, hoera.