Keuken geheel renoveren

Bij het vervangen van een keuken komt de veelzijdigheid van mij helemaal tot zijn recht. Evenzogoed verleg ik de aansluitingen voor afvoer en de waterleiding als dat ik een groep voor een vaatwasser in de meterkast bijplaats. Na het plaatsen van de keuken kan ik de wand- en vloertegels plaatsen en de apparatuur aansluiten. Ik werk bij het plaatsen van een keuken samen met leveranciers van materialen en een stukadoor. Daarbij coördineer ik de werkzaamheden en de planning. De plaatsing van uw keuken van begin tot eind verzorgd, dat is pas mooi werk.

Keuken opknappen

KeukenBent u nog niet toe aan het vervangen van uw keuken? Voor u zou ik het werkblad kunnen vervangen of de apparatuur (gaskookplaat, oven, magnetron, combi-oven) vervangen. Alle keukenapparatuur van bekende en minder bekende merken (zoals daar zijn ATAG, Pelgrim, Etna, Miele, Electrolux) kan ik aan u leveren en plaatsen. Ik kan reparaties uitvoeren aan uw keuken, bijvoorbeeld de tegels, een kitrand vervangen of de deurtjes opnieuw stellen. Het vervangen van de kraan of het plaatsen van een boiler behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u ook denken aan een hotfill boiler. Deze kleine boiler zorgt voor verwarming van een kleine hoeveelheid water, waarna de cv-installatie het over neemt. Dit hotfill boiler geeft een gevoel van comfort omdat niet langer hoeft worden geacht tot het warme water uit de cv bij de keukenkraan is gearriveerd.

Klussenpunt rukt regelmatig uit om huishoudens te voorzien van een nieuwe elektrische kookplaat. Van het gas af. De groepenkast wordt daarvoor aangepast en een nieuwe kabel gelegd. Vervolgens de gaskookplaat eruit en een inductiekookplaat of een keramische kookplaat erin.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.