Hamstra horrenEen hor is een uitstekend middel om insecten buiten de woning te houden en voor zo goed mogelijke ventilatie te zorgen. Horren worden gebruikt in openstaande deuren en ramen. Het Hamstra assortiment kenmerkt zich door:

  • Een mooie oplossing voor elk type raam en deur
  • Snelle levertijden
  • Betrouwbaarheid en duurzaamheid
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Altijd passend bij uw persoonlijke behoeften en smaak
  • Eenvoudig en snel te monteren

Assortiment Hamstra horren

Hamstra raamrolhorHet assortiment van Hamstra is verdeeld in drie groepen: ramen, dakramen en deuren. Hieronder geef ik een overzicht van het assortiment, waarbij u ook even naar de website van Hamstra kunt springen. Natuurlijk kan ik ook even bij u langs komen voor een presentatie van de mogelijkheden.

Voor de ramen is er keuze uit een inzethor, plisséhor, rolhor, vaste hor of horgaas. En voor het dakraam is er keuze uit een gaasnet, rolhor of duoplisséhor. Voor deuren is er keuze uit een rolhor, plisséhor, hordeur, magneethor of een lamellenhor. Op de producten uit het standaardassortiment zit 2 jaar garantie.

Maatwerk

Hamstra plisséhordeurHamstra horren zijn naast enige standaardmaten ook helemaal op maat te maken. Dit gaat natuurlijk over de afmeting van de hor. Maar ook de kleuren van de cassette en zijgeleiders zijn in 180 kleuren en eventueel in RAL-kleuren verkrijgbaar. Bovendien is het horgaas is in verschillende kleuren (grijs, wit, zwart, gestreept) verkrijgbaar. Het horgaas is ook verkrijgbaar in zonwerende en pollenwerende varianten. Maatwerk is binnen tien werkdagen leverbaar. Op maatwerkproducten zit 5 jaar garantie.

Dealer van Hamstra horren

Klussenpunt is sinds 2015 dealer van Hamstra horren. Hamstra is een toonaangevende fabrikant van horren. Vraag het maar na aan kennissen of vrienden, Hamstra is een ijzersterk merk. Een hor is een uitstekend middel om insecten buiten de woning te houden en voor optimale ventilatie te zorgen. Horren worden gebruikt in openstaande deuren en ramen. Hamstra produceert zowel standaard kant-en-klaarproducten als horren op maat. Daarbij is altijd veel keuze als het gaat om toepassingen, kwaliteiten, maatvoeringen en mogelijkheden. Bovendien zijn bij Hamstra de meeste onderdelen los na te bestellen.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie. Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie  van klanten hierop vind u bij mijn portfolio. Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.