Uw garage moet hen vrij en ruim toegankelijk zijn voor u en uw gezin, maar moet kwaadwillenden robuust weren. Klussenpunt heeft diverse oplossingen: van houten garagedeuren tot en met automatisch openende deuren.

Modellen garage deur Degalux

T – Present: Dit is de handbediende garagepaneeldeur.
ST – Present Plus: De ST – Present Plus is de elektrische garagepaneeldeur. Deze deur wordt aangedreven door een krachtige Somfy motor. Deze deur wordt standaard geleverd met een handzender.
ST – Present Royal: Deze garagepaneeldeur wordt standaard geleverd met een krachtige Somfy motor inclusief geruisloze tandriem. Uniek aan de Present Royal is dat de looprails van de deur gepoedercoat worden in elke gewenste kleur.

Garage deur materialen Degalux

De panelen van de garagedeuren zijn geïsoleerd en hebben een dikte van wel 40 millimeter. Daarnaast is er een keuze mogelijk uit maar liefst zeven soorten panelen. De panelen zijn zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde voorzien van vingerklembeveiling. Deze beveiliging voorkomt dat vingers klem raken tussen de panelen. Doordat deze eigenschappen standaard zijn bij de Present, is deze deur CE en TÜV gecertificeerd. Bovendien voldoet de Present met een inbraak vertragend set aan het politieveiligheidskeurmerk SKG**. De Present kan geleverd worden met een moderne aandrijftechniek. U heeft keus uit meerdere motoren en motorrails. Van onderhoudsarm tot zelfs onderhoudsvrij. De motoren worden standaard geleverd met een handzender. Daarnaast geeft Degalux , op voorwaarde dat u een ‘garantiezegel’ opplakt, maar liefst vijf jaar garantie op de motor.

Garagedeur van hout

Houten garagedeur geplaatst door Klussenpunt.U kant natuurlijk ook kiezen voor een meer klassieke uitstraling door te kiezen voor een houten deur. In dat geval laat ik de timmerfabriek een deur op maat maken, geheel volgens uw ideeën en wensen.

Dealer

Klussenpunt is sinds 2013 dealer van Degalux producten. Degalux is een fabrikant van exterieurverzorging zoals zonneschermen, rolluiken, screens en garagedeuren. Modern, veiligheid, functionaliteit en betaalbaarheid zijn kernwoorden voor Degalux producten.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.