Facilitair beheer

Gebouwen beheerFacilitair beheer en gebouwonderhoud staan in de top tien van facilitaire taken op nummer vier. Dit is erg belangrijk voor de facilitair manager. Als manager kun je er ook voor kiezen om gebouwbeheer en gebouwonderhoud uit te besteden. De samenwerking moet zo geregeld zijn dat het voor beide partijen voordelen biedt. Zo biedt Klussenpunt een totaalpakket aan dienstverlening voor technisch beheer, het onderhoud van gebouwen en installaties. Dit met oog voor duurzame en energiezuinige oplossingen.

Onderhoud

Gebouwen beheer softwareHet melden van problemen kan via een ticketsysteem dat in mijn eigen beheer wordt gehost. Betrokken medewerkers en Klussenpunt krijgen een mailtje over nieuwe problemen en kunnen op ieder moment de status van het probleem bekijken. Een uitstekend systeem om samen te werken om de problemen snel op te lossen. Via het systeem is het mogelijk vooraf een kostenraming per probleem te geven. Een andere mogelijkheid is het inplannen van een vaste dag per maand waar verzamelde problemen opgelost kunnen worden. Dat drukt de kosten.

Facilitair beheer uitbesteden

Klussenpunt neemt de regie over het oplossen van uw problemen over. De zorg over uw gebouwen deelt u op die manier en Klussenpunt schakelt eventueel gespecialiseerde onderaannemers in om uw gebouwen problemen, groot en klein, op te lossen.

Actueel

Klussenpunt is actief als gebouwen onderhouder bij de 16 bedrijven van DDFPeople (onder andere met Werkis B.V.) uitzendbureau te Kampen, Asia Express Food groothandel in Aziatische en Afrikaanse voedselproducten in Kampen, Scholen in Kampen en meerdere Verenigingen van Eigenaren (VVE) te Kampen.