Werkzaamheden van een elektricien

Meterkast groepenkastBent u op zoek naar een elektricien? Wilt u een stopcontact (wandcontactdoos), schakelaar, dimmer of lamp plaatsen? Dan kan ik u helpen. Net als het uitbreiden van de meterkast (groepenkast) met een zekering (smeltveiligheid, automatische zekering) of aardlekschakelaar voor bijvoorbeeld een vaatwasser of een wasdroger. Of wilt u zelf zonnepanelen op uw dak leggen en de extra groep en zekering door een installateur laten aanleggen? Ook bij problemen aan de Centrale Antenne Inrichting (CAI) kan ik u helpen met een nieuwe versterker of het opsporen van problemen met de coax kabels. Tot slot ben ik ook vaak actief bij badkamer- of keuken renovaties. Neemt u gerust contact op om even te overleggen.

Energie besparen

Er zijn enkele manieren om energie te besparen. Het gebruik van spaarlampen of LED-lampen is hier een goed voorbeeld van. Ik kan u helpen bij het kiezen van lampen met de juiste kleur en helderheid. U kunt ook energie besparen door gebruik te maken van een bewegings- of aanwezigheidsmelder. Hiermee bespaart u niet alleen energie, maar krijgt u ook extra comfort omdat u een lamp niet zelf hoeft aan- en uit te schakelen. Meer over energie besparen vind u hier.

De elektricien en veiligheid

Veiligheid is natuurlijk belangrijk voor u. Om de veiligheid te waarborgen installeer ik alleen volgens de geldende normen (NEN 1010). Iedereen mag zichzelf elektricien noemen, maar ik heb een vierjarige MBO opleiding gevolgd en afgerond met goed gevolg. Bovendien ben ik in het bezit van een vestigingsvergunning voor het elektrotechnisch installatie bedrijf. Alle merken installatiematerialen (Attema, Philips, Osram, Lumiance, Steinel, Sylvania, Busch-Jaeger, Gira, Jung, Niko, Berker, Eaton, Hager, ABB) kan ik voor u leveren en plaatsen. Neemt u contact met mij op als u uw installatie niet vertrouwt. Ik kan voor u nazien of uw installatie voldoet aan de eisen van deze tijd, en u hierover adviseren. Veiligheid in uw huis staat voorop!

Uitbreiding, groot of klein, of modernisering van uw installaties behoren tot mijn kernactiviteiten.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.