deurluifelU komt in de stromende regen thuis en de sleutel is weer eens niet te vinden. Natuurlijk zit hij in uw tas, die u het laatst nakijkt, maar ondertussen bent u drijfnat! Met een deurluifel lost u dit probleem op en bovendien geeft het een optische meerwaarde aan de entree van uw woning. Maar ook: hoe wilt u uw vrienden en familie ontvangen in uw huis? Uit de wind, uit de regen en met sfeervolle verlichting?

Programma deurluifel

voordeurluifelKlussenpunt heeft een actueel programma met een ruim assortiment aan deurluifels van verschillende stijlen, van klassieke tot moderne stijl. Een deurluifel voor iedere persoonlijke smaak, iedere huisstijl en ieder budget. Alle deurluifels worden uit hoogwaardige materialen vervaardigd en zijn corrosie- en weerbestendig. De deurluifels hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Mogelijkheden deurluifel

deurluifelDe deurluifels zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en edelstaal. Het is mogelijk de deurluifels in RAL-kleuren te leveren. De deurluifels worden compleet geleverd met montagemateriaal en montagehandleiding. Enkele deurluifels zijn helemaal op maat te leveren, dus voor iedere situatie is er een deurluifel. Als u de entree van uw huis wilt verlichten, dan zijn er ook modellen met led verlichting. Zo krijgt u een sfeervolle entree zonder ooit nog lampen te hoeven vervangen. Tot slot zijn er ook zijdelen die passen bij de luifel van uw keuze. Hoewel telkens wordt genoemd dat een deurluifel uitstekend geschikt is voor de voordeur kan een deurluifel natuurlijk ook bij uw achterdeur worden geplaatst of boven uw afval en gft-containers.

Meer informatie

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.