Deurcommunicatie doet u natuurlijk het liefst met iemand aan de deur. U aan de ene zijde van de drempel, uw bezoeker aan de andere zijde. Maar er zijn situaties waar deze vorm van communicatie niet altijd handig is. Denk aan een appartementencomplex met bewoners op meerdere verdiepingen. Maar ook de thuis situatie met bijvoorbeeld een kantoor op zolder kan maken dat het niet altijd handig is om naar de deur te gaan om uw bezoeker te woord te staan. De basisuitvoering van deurcommunicatie is een audio systeem met een buitenpost en één of meerdere binnenposten. Een stap verder is het video systeem waarbij u uw bezoeker niet allee kunt spreken, maar ook kunt zien. Bij beide systemen is het mogelijk een slotopener te Audio deurcommunicatiebedienen zodat u uw bezoeker binnen kunt laten op afstand.

Audio deurcommunicatie

U kunt kiezen tussen twee deurintercoms: met een hoorn of met handsfree functie. De buitendeurmodules kunnen worden opgebouwd of ingebouwd. De audioset is verkrijgbaar met één of twee oproepen (één of twee binnentoestellen).

Video deurcommunicatie

binnenpost deurcommunicatieMet een video deurcommunicatie systeem verkrijgt u extra veiligheid. U kunt namelijk zien wie er bij u op de stoep staat en beoordelen of u deze persoon binnen wilt laten. De beeldschermen zijn verkrijgbaar als zwart-wit- of kleurenscherm, met hoorn of handsfree functie. De buitendeurmodules kunnen worden opgebouwd of ingebouwd. De kits zijn verkrijgbaar met één of twee oproepen (één of twee binnentoestellen). De meeste van deze videofonie installaties voldoen aan de speciale behoeften op het vlak van bereikbaarheid voor personen met een handicap. Daarnaast zijn er deurintercoms met geheugen. Tot 160 oproepen kunnen zo in het geheugen bewaard blijven! Klik hier (Youtube, 2,09 minuut, nieuwe pagina) voor een filmpje over een binnenpost. klik hier (Youtube, 3,30 minuut, nieuwe pagina) voor een filmpje over een buitenpost.

Uiterlijk deurcommunicatie

Buitenpost deurcommunicatieAlle buitenmodules zijn vandaalbestendig. Op het eerste gezicht zijn er geen schroeven zichtbaar. Drie moderne en technologische afwerkingen met de namen AllMetal (aluminiumgrijs), AllStreet (antracietgrijs) en AllWhite (wit), die zich perfect passen bij elk soort gebouw. Daarnaast is er een lijn die een ultrarobuuste afwerking heeft voor maximale veiligheid. Alle buiten en binnen posten hebben een modern design en strakke lijnen.

Mogelijkheden

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie. Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio. Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen, bijvoorbeeld om een afspraak te maken voor het samen doornemen van de mogelijkheden.