Computers voor de thuissituatie, daar heb ik ruime ervaring mee. Mijn eerste computer was een Atari, en na mijn overstap op de Persoonlijke Computer (PC) heb ik alle Windows versies vanaf 3.11 leren kennen. Later heb ik mij professioneel bezig gehouden met het testen van software en heb ik een jaar lang les gegeven in het gebruik van software. Tegenwoordig bouw en onderhoud ik mijn eigen website met WordPress, ben ik als consultant beschikbaar voor het programma phpList en vertaal ik een aantal programma’s. Daarnaast werk ik regelmatig met PHP en SQL, maar heb daar niet veel diepe kennis van.

Computer techniek

UTP RJ 45Uw computer weer snel laten werken, een internetaansluiting maken of een thuis- of bedrijfsnetwerk aanleggen is geen probleem voor mij. Zowel het aanleggen van de kabels (UTP, RJ45) of het uitbreiden van uw computeronderdelen als het onderhoud aan software, het installeren van randapparatuur (bijvoorbeeld een printer, netwerkkaart, modem, harde schijf, router, switch, moederbord, processor, geheugen of videokaart) zijn mogelijkheden. Daarnaast kan ik u adviseren over backup mogelijkheden. Alle apparatuur en software kan ik aan u leveren (onder andere: HP, Dell, Samsung, Sony, Microsoft, Norton, McAfee, Fujitsu Siemens, NEC, Lenovo, Acer)

Computer onderhoud

Computer onderhoudOnderschat het belang van onderhoud niet! Onderhoud is nodig om het functioneren van uw computer veilig te stellen. Als u mij uw computer laat onderhouden dan zorg ik dat de computer intern stofvrij wordt gemaakt, virussen en spyware worden verwijderd en uw computer weer op volle snelheid werkt. Het stofvrij maken is van belang omdat ik telkens weer kapotte computers tref die kapot zijn gegaan door de gevolgen van stof. En een kapotte computer, dit hoef ik u eigenlijk niet te vertellen, is vervelend. Het verliezen van data (foto’s en documenten) is een ramp.

Een uitgebreide of korte instructie over de werking van de apparatuur en software kan u veel helderheid geven. Advies over aan te schaffen apparatuur kan ik u geven, zonder dat ik daarbij wordt gehinderd door winstoogmerk of merkgebondenheid. Bovendien kan ik een nieuwe computer voor u bouwen, geheel op maat gemaakt volgens uw wensen.

Meer informatie over computerhulp

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.