Buiten leven. De grond om uw huis is een recreatiegebied. Dichtbij en zeer persoonlijk. Een speelplek voor kinderen en een rustpunt voor volwassenen. Ik heb ruime ervaring in het verbeteren van uw buiten ruimte. Daarbij maak ik gebruik van toeleveranciers die alle mogelijke bekende merken kunnen leveren.

Buiten leven en zorg voor de wereld

 Europees larixKlussenpunt werkt alleen met zorgvuldig gekozen hout afkomstig uit goed beheerde bossen. Gezonde bossen zijn echt van levensbelang, zij hebben grote invloed op ons klimaat en waterhuishouding. Daarom levert Klussenpunt ook houtproducten met het FSC-label (Forest Stewardship Councel). Het FSC keurmerk is een internationaal, onafhankelijk keurmerk van de organisatie die wereldwijd het bosbeheer wil verbeteren.

Het liefst pas ik geïmpregneerd Europees Larix of Douglas toe in de tuin. Hier wordt 15 jaar garantie op gegeven, maar ervaring wijst uit dat dit hout in contact met de grond 15-30 jaar mee gaat. Onbeschut in de buitenlucht 40-50 jaar. Beschut in de buitenlucht 100-150 jaar. Gebruik van Europees Larix wordt gezien als een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout. Dit doordat het hout niet van de andere kant van de wereld naar hier hoeft te worden vervoerd. Natuurlijk kan ik ook geïmpregneerd grenen of vuren leveren en monteren.

Mogelijkheden

Tuin huisjeEen opsomming van wat er allemaal mogelijk is in uw tuin: buitenverblijf, kapschuur, prieel, carport, veranda, hoekpaviljoen, wavedoek, schaduwdoek, blokhut, rozenboog, pergola, tuinkast, containerkast, bloembak, picknicktafel, stoelen, banken, picknickset, terrasplanken. Ook dierenverblijven (kippenverblijven, hondenhokken en konijnenhokken) kan ik voor u plaatsen. Voor de omheining kan ik het volgende plaatsen: schermen, deuren, trelissen, hekken, poorten, hardhout, palen, planken. Of wat te denken van speeltoestellen: zandbakken, kinderspeelhuis, schommels.

Meer informatie over buiten leven

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.