bouwmateriaalIn het werk dat ik doe, verwerk ik veel verschillende bouwmaterialen. Regelmatig maak ik gebruik van ruwbouwmaterialen zoals zand, grind, hout, cement en stenen. Ik verwerk ook vaak producten die in een fabriek worden geproduceerd, zoals gipsplaten of dakramen. Daarnaast maak ik gebruik van een heel assortiment technische materialen, zoals stopcontacten, groepenkasten, scharnieren en sloten. Het bouwmateriaal dat ik gebruik wordt uitsluitend bij professionele leveranciers gehaald. De reden hiervoor is dat deze materialen altijd van goede kwaliteit zijn en er een systeem aan gekoppeld is waarop ik kan terugvallen bij problemen of vragen. De leveranciers of groothandels zijn bedrijven die al jarenlang de markt bedienen waar Klussenpunt zijn werking heeft. Zij hebben bij elkaar een enorm assortiment en dit maakt dat ik niet snel mis zal grijpen. Bovendien is het zo dat ze erg snel aan mij kunnen leveren.

Klussenpunt onderhoudt een langdurige relatie met onder andere Technische Unie, Raab Karcher, Plieger, Probin, Degalux, Hamstra horren, Wildkamp, Velux en Raffito kasten. Deze langdurige relaties en de aard van de werkzaamheden maken dat ik regelmatig overleg met deze leveranciers heb over materiaalkeuze en oplossingen voor de werkzaamheden waar ik voor sta. Het kan ook zijn dat ik tijdens werkzaamheden de leverancier opzoek voor overleg. Is het materiaal toch niet juist gekozen? Dan wordt het omgeruild voor het juiste materiaal. Mocht er sprake zijn van een garantieaanspraak, dan is ook weer overleg met de leverancier de eerste insteek.

Pagina’s over bouwmateriaal

Op de pagina Velux dakraam vertel ik over mijn jarenlange ervaring met Velux dakramen. Ventilatie in uw woning is erg belangrijk, en Klussenpunt kan u helpen bij een goede ventilatie. Laat het licht binnen, maar de warmte buiten. Voor uw opbergwensen kunt u terecht bij Raffito kasten: garderobekasten, inloopkasten, draaideurkasten en schuifdeurkasten. Tot slot zonwering met diverse pagina’s: rolluik, screen en knikarmscherm.