bouw materiaalIn het werk dat ik doe, verwerk ik veel verschillende materialen. Enkele materialen licht ik toe. Over het algemeen geldt dat het bouwmateriaal wat wordt verwerkt door Klussenpunt uitsluitend bij professionele leveranciers wordt gehaald. Zo onderhoudt Klussenpunt een relatie met Technische Unie, Raab Karcher, Plieger, Probin, Degalux, Hamstra horren, Bouwlux, Velux en Raffito kasten.

Pagina’s over bouw materiaal

Op de pagina Velux dakraam vertel ik over mijn jarenlange ervaring met Velux dakramen. Bij garagedeur kunt u alle informatie vinden over de sectionaal deuren die ik bij u kan plaatsen. Ventilatie in uw woning is erg belangrijk, en Klussenpunt kan u helpen bij een goede ventilatie. Laat het licht binnen, maar de warmte buiten. Voor uw opbergwensen kunt u terecht bij Raffito kasten: garderobekasten, inloopkasten, draaideurkasten en schuifdeurkasten. Tot slot zonwering met diverse pagina’s: rolluik, screen en knikarmscherm.