Test

The proof of the pudding is in the eating. Je kunt pas iets waarderen nadat je het hebt geprobeerd. B&B De Droomhoeve in Nunspeet is de enige bed and breakfast in een rijtje met verder alleen maar tophotels waar een Geberit AquaClean kan worden beleefd. Geberit heeft hier het speciale programma Test@hotel voor opgezet, met als doel dat een Geberit AquaClean kan worden ervaren als test tijdens een hotelovernachting.

Op de kamer vindt de gast een korte Test@hotel-enquête. Wanneer deze bij de receptie wordt ingeleverd, krijgt de klant de Geberit AquaOean-brochure en een cashbackaanbieding die kan oplopen tot 175 euro. Kijk voor meer informatie en logeeradressen op de website van Geberit.

NEN

NEN staat voor NEderlandse Norm. In oktober ben ik bijgespijkerd over de laatste normen in de elektrotechniek vlak naast het hoofdveld van het PEC stadion in Zwolle. Zelf werk ik voornamelijk in woningen en niet alle informatie ging daarover, maar ook dat uitgebreidere kader was erg interessant. Als ook het contact met collega’s van andere bedrijven.

Eigen aardig

Vanmorgen voelde ik een behoefte opkomen. Een beetje eigen aardig wellicht voor een klusser, maar ik wil graag een boek onder jullie aandacht brengen. Al eerder was ik onder de indruk van zijn idee iedereen in Nederland een basisinkomen te geven. Ditmaal gaat het boek van Rutger Bregman over alle mensen, en dat ze deugen. Rutger heeft geschiedenis gestudeerd en is daarnaast een enorme wijsneus.

Voor zijn boek gebruikt hij diverse velden van de wetenschap waaronder sociologie, psychologie en filosofie. Zelf ben ik nu halverwege het boek. Hij betoogt dat het idee dat mensen van nature slecht zijn niet klopt. De titel van het boek is dan ook “De meeste mensen deugen”. Wat zou er gebeuren als we ervan uitgaan dat iedereen te vertrouwen is? Ik vind het een uitdagend idee. Het boek van Rutger is momenteel het best verkopende boek en ik vind het heerlijk om te lezen. Meer over het boek is hier te vinden.

Bel

Met de deurbellenportfolio van Honeywell Home wordt antwoord gegeven op alle mogelijke deurbelproblemen. De deurbellen blinken uit in eenvoud, slimme functies voor optimaal en efficiënt gebruik en geven u bovendien een veilig gevoel. Ervaar het gemak van een groot geluid uit een klein kastje met strak design.

Voordelen van de Honeywell Home deurbellen:
• Met modus om de bel gedurende 3, 6, 9 of 12 uur of onbepaalde tijd stil te zetten
• Duidelijke halo-en ledverlichting voor de slaapmodus of situaties waarin de bel niet te horen is
• Betrouwbaar draadloos bereik tot 150 meter
• Levensduur batterij: tot twee jaar
• Door het verstelbare maximaal volume (80-84 dB) kunt u het geluid tot op 60 à 80 meter horen
• Keuze uit vier of zes heldere, digitale melodieën
• Verkrijgbaar als draagbaar en als plug-in-model.
• Plug-in: telefoon of tablet opladen via USB-poort, zonder de bel uit het stopcontact te halen
• Uitbreidbaar met bewegingsdetector, deur- en raamcontact en extra drukknoppen.

Meer informatie vind u op de website van Honeywell.