Projectomschrijving

Woning ontruiming, Lorist, Kampen

Omschrijving van het project woning ontruiming

Ontruiming van een woning waar de nazaten de waardevolle spullen al hadden uitgezocht. Woning geheel ontruimd samen met Kringloop Kampen, Recycling Kampen en een maatschappelijke organisatie. Vervolgens woning oplever klaar gemaakt voor de woningbouwvereniging: schroeven, pluggen en haakjes van de wand verwijderen, gaatjes in de muren vullen, gordijnen en gordijnrails verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lijmresten van de trap verwijderen, lampen verwijderen en kroonsteentjes plaatsen, gehele pand stofzuigen, zonwering verwijderen, deurkruk plaatsen en het verwijderen van behang.

Commentaar van de klant

De opdracht “ontruimen van de woning en deze in overeenstemming met de voorinspectie van de verhuurder bezemschoon opleveren” is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

De medewerkers van Klussenpunt waren vriendelijk en voorkomend. Wat wij als opdrachtgevers niet meer konden regelen omdat ons daarvoor de middelen ontbraken, namelijk zorgen voor de inwendige mens; voor koffie en thee op z’n tijd, daar werd ongevraagd door de medewerkers van Klussenpunt voor gezorgd.

De afspraken die wij hebben gemaakt zijn altijd nagekomen. Er is op de afgesproken tijd begonnen met de uitvoering van het werk (en dat zijn we in Brabant wel eens anders gewend) en het werk is ruimschoots binnen de tijd en op deskundige manier uitgevoerd.

Wat ook plezierig was, is dat de medewerkers van alle markten thuis waren. Gas, water, elektriek, verwijderen vervelende lijmresten, stucwerk repareren, kasten op deskundige manier uit elkaar halen en een grote boekenkast (3,70 m’ breed, bij 2,50 m’ hoog en 50 cm diep) naar Amsterdam verhuizen naar een etage woning, etc. etc. En wat ook erg belangrijk was is dat zaken goed op elkaar waren afgestemd. Niemand hoefde op iemand te wachten.

Als plezierig hebben we ook ervaren het werken met een open begroting. Vooraf werd een prijsindicatie afgegeven op basis van geschatte uren en vaste tarieven. Klussenpunt hoefde geen post “onvoorziene risico’s in te bouwen” en wij wisten, dat wanneer er minder uren gemaakt zouden worden er minder betaald hoefde te worden. Wij zijn er van overtuigd niet teveel te hebben betaald en Klussenpunt heeft alle uren, materiaal en materieel betaald gekregen. Voor ons betekende het concreet dat Klussenpunt ruimschoots binnen de oorspronkelijk opgestelde raming is gebleven.

Tijdens de oplevering van het huis aan de verhuurder is geen enkele negatieve opmerking geplaatst. Wij, de verhuurder en dus ook Klussenpunt tevreden. Wij hebben waar voor ons geld gekregen. Onze conclusie en advies:  Klussenpunt is een aanrader voor goed en degelijk werk tegen een alleszins redelijke prijs.