Project:

Molen, Kampen

Beschrijving van het project:

De klant wilde de bestaande woonkamer in één beweging kunnen opdelen met een schuifwand. In overleg is gekozen voor het koppelen van een drietal Skantrae deuren en dit op te hangen aan een schuifdeursysteem. De schuifwand is geplaatst achter een voorzetwand van gips en afgewerkt met Spachtelputz.

Beoordeling klant:

Afwerking opdracht: In ons nieuwe huis hadden wij een aantal klussen die we graag wilden uitbesteden. Waaronder het plaatsen van een schuifwand met voorzetwand. Henk heeft vanaf het begin meegedacht met mogelijke constructies en uitvoeringen hiervan. Hij gaf aan wat wel en niet mogelijk was en wat hij anders zou doen. Wat heel fijn is aan Henk is dat hij niet veel beperkingen ziet, maar juist uitdagingen! Naar aanleiding van het idee wat wij hadden keek hij hoe dat vormgegeven zou kunnen worden. En het was bijvoorbeeld mogelijk om (ook nog tijdens het proces) aanpassingen te doen in bijvoorbeeld de te plaatsen stopcontacten. Niet alles lukte in één keer goed, maar Henk zorgde er voor dat het eindproduct echt naar volle tevredenheid werd. De klus is uiteindelijk in etappes uitgevoerd, maar dit was voor ons geen probleem, alles ging in goed overleg. Halverwege de klus bleek dat het ophangsysteem voor de schuifdeur het gewicht niet goed kon dragen, waardoor het systeem niet soepel liep en piepte. Dat was echt even een tegenvaller, voor beide partijen, maar Henk heeft het heel kundig en zakelijk weer opgelost.

Klantvriendelijkheid: Je kunt voelen dat Henk ook pas blij is als de klant blij is en hij heeft daar veel voor over.

Afspraken maken en nakomen: Henk is heel helder in zijn communicatie: Hij is goed bereikbaar; via app, telefoon of mail. Afspraken worden voor zover mogelijk vastgelegd en ook nagekomen. En indien er iets niet kan, lukt of anders verloopt dan gepland dan vermeld hij dat op tijd. Hij is flexibel in zijn planning en wanneer het mogelijk is dan zijn ook extra dingen in te plannen.

Deskundigheid: Henk oriënteert zich goed voordat hij de klus start, overlegd waar nodig met anderen, zoals een timmerman en stukadoor. Hij weet wat hij doet! En ook wat anderen mogelijk beter kunnen (of er meer tijd voor hebben). Bij ons heeft hij bijvoorbeeld het stucwerk door een stukadoor laten doen. Henk houdt dan wel het overzicht en blijft ook aanspreekpunt indien er iets te vragen is.

Financiële afhandeling: Iedere keer, na afronden van een gedeelte van de werkzaamheden, kwam er een factuur. Heel fijn voor ons zodat we niet alles in 1 keer hoefden te betalen en natuurlijk ook fijn voor Henk zodat hij ook tussendoor vergoeding kreeg voor de onkosten en de werkzaamheden.

Prijs-kwaliteitverhouding: Wij zijn erg tevreden over de prijs die we hebben betaald tegenover de inzet van Henk en de oplevering van de klus.