StainAway

Waterkringen, roet- en nicotine aanslag zijn hardnekkige vlekken die na toepassing van een ‘gewone’ muurverf doorslaan. Met Sigma StainAway worden vlekken permanent geïsoleerd dankzij de Stain Blocking Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat een vernetting in het bindmiddel plaatsvindt. Daardoor worden vlekken permanent geïsoleerd en kunnen ze niet naar het oppervlak doordringen. In de meeste gevallen is één laag voldoende om zelfs de meest hardnekkige vlekken voor altijd te laten verdwijnen. Omdat vlekken met Sigma StainAway vlot weggewerkt zijn, heeft u snel een fraai resultaat. Om zeker te zijn dat Sigma StainAway iedere vlek aankan heeft Sigma de verf onderworpen aan de ultieme test. Bekijk hier (filmpje, Youtube) het resultaat.

Raffito vers 2

Raffito-inloopkastVorige maand kondigde ik aan dat de fabrieken van Garobe (schuifwandkasten) en Rafitto (schuifwandkasten, inloopkasten en draaideurkasten) samengevoegd en gaan verder onder de naam Raffito. Mijn website is nu aangepast met de nieuwe producten: schuifwandkasten, garderobekasten, draaideurkasten en inloopkasten. Raffito kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het uw ruimte optimaal benut. Laat u inspireren!

Een kast op maat kunt u volledig afstemmen op uw garderobe. Hiervoor hebben we handige accessoires voor u ter beschikking zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift en verlichting. Het zal u niet verbazen dat wij ook hierin volop keuze hebben. Wilt u meer weten over het ontwerpen van een kast op maat? Op deze pagina ziet u wat de mogelijkheden zijn. Raffito garderobekasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke kledingkamer passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al uw opbergwensen.