Kleur in de badkamer

Het frisse groen van de lente, een zomers geel, herfstachtige rosétinten en het heldere blauw van de winter: kleuren zorgen voor een bepaalde sfeer, roepen emoties op en zijn uitermate geschikt om de badkamer geheel volgens uw eigen stijl in te richten. Geïnspireerd door het kleurenspel van de seizoenen in Parijs, ontwikkelde de ontwerpster Gesa Hansen een spannend en nieuw kleurenconcept waarmee u uw fantasie voor de badkamerinrichting de vrije loop kunt laten. U hebt de keuze uit 15 harmonische badkamerkleuren om samen met Villeroy & Boch uw individuele badkameraccent te zetten.

Buitenkraan die tegen vorst kan

De SEPP-Eis is een vorstbestendige gevelkraan die niet nadruppelt bij het dichtdraaien. Dit komt door een slim uitzettingssysteem. Wanneer water bevriest, neemt het volume met ongeveer 10% toe. Deze volumetoename wordt automatisch geabsorbeerd door een geïntegreerde volumecompensator in de doorvoerbuis. Hierdoor wordt bevriezing van de leiding voorkomen, ook als de tuinslang aangekoppeld is.

Door de insteekverbinding is de kraan eenvoudig te installeren en eenmaal klaar voor gebruik gebruikersvriendelijk. De gevelkraan is geschikt voor toepassingen in nieuwbouw, renovatie en enkel of dubbelsteens muren, eventueel voorzien van pleisterwerk. Leverbaar met kruk- en sleutelbediening.

– Duppelt niet na bij dichtdraaien
– Snelle montage dankzij insteekverbinding
– Met Kiwa, DVGW en Belgaqua keur
– Kraan is voorzien van een emmerhaak
– Muurdoorvoer is standaard voorzien van isolatie
– Als complete set geleverd
– Voor wanddikte van 135 mm tot 500 mm

Bekijk hier de video.