Kast op maat

Kast op maat. Er is, door Rafitto, een prachtige update met zwarte decoren en accessoires toegevoegd. Om dit te onderstrepen hebben ze een leuk Youtube filmpje online gezet. Meer informatie over Rafitto kasten op maat zijn ook op mijn website te vinden.

Een goede voorbereiding…

Even kijken. Wat willen we. Kleine camping, Luxemburg en houtvuurtje. We houden van een vuurtje bij de tent. Dat ingevoerd in de zoekmachine en de eerste vijf campings maar gelijk een mailtje gestuurd. Het was toch al vijf voor twaalf in het reserveren van een camping voor de zomervakantie. Ik kreeg dus enkele reacties die me vertelden dat de camping al was volgeboekt. Twee campings had nog plaats voor ons. We bekeken de plaatjes en de camping waarbij we konden kamperen op een eiland in een rivier leek ons toch het leukst toe.

Ik had er een goed gevoel bij, vlak voor de vakantie toch nog even een camping boeken in Luxemburg. Even kijken hoe we zouden rijden en hoe lang dat ging duren. Ook weer op de computer natuurlijk. Toen eerst zag ik dat we dit jaar niet naar het land Luxemburg op vakantie gingen, maar naar de provincie Luxemburg in België…

Haringen in Kampen

Eigenlijk ben ik constant aan het vergelijken. Het is minder sexy om naar België op vakantie te gaan dan naar Italië. Het is fijner om in een tent te slapen, wat ik vaak deed, dan in een caravan te slapen, wat ik één keer heb gedaan. Er is wel eens een vakantie geweest dat het een week duurde voor ik ontspannen was, er is wel eens een vakantie geweest dat we de hele eerste week ruzie hebben gemaakt. Maar afgelopen vakantie was ongetwijfeld één van de meest ontspannen vakanties ooit, ondanks dat deze in België plaatsvond en dankzij het verblijf in een tent. Maar de meeste schuld gaat naar de ontspannen afloop van mijn werk. Alles was op tijd af, ik had voldoende ruimte gepland om af te ronden. Het vertrek was zo relaxed dat bij aankomst in België bleek dat we haringen en scheerlingen achter hadden gelaten in Kampen. Na de eerste schrik hebben we ook het probleem van de afwezigheid van tentonderdelen in rust getackeld.