Hoe lekker wilt ú slapen?

Velux_actieLekker slapen hangt voor een groot deel af van het klimaat in de slaapkamer. En daar kunt u zélf veel aan doen. Een goede verduistering bijvoorbeeld, dat zorgt al voor een goede nachtrust. Als de slaapkamer ook heerlijk koel is, wordt de kwaliteit van uw slaap al beter. Maar het best slapen u en uw kinderen als er dan ook nog frisse lucht is, zonder insecten…! Velux geeft tot 16 juli 2016 25% korting op het 2e Velux raamdecoratie of zonweringsproduct en € 75 retour op een Velux rolluik. Kijk voor details van de actie hier.

Getraind 2016

20160526_091223staat er op het certificaat dat ik kreeg na mijn jaarlijkse montagepartner training bij Velux in De Meern.Dat is mooi één training en voor het hele jaar klaar. Voor dat onderwerp dan, denk ik. Les gehad van Willem, die altijd artikeltjes schrijft met als kop “Willems Weetje”. Van Willem heb ik geleerd hoe je veren voor Velux uitzetramen kunt vervangen. Erg nuttig om daar eenmaal per jaar naar toe te gaan.

Zolder na isolatie

20160526_132322’s Middags hebben we in De Meern een training gehad van Isobouw over het na isoleren van zolders vanaf de binnenzijde van het pand. Isobouw heeft daarvoor een mooi concept met harde platen die luchtdicht tussen de balken geklemd kunnen worden. Ga ik zeker een keer proberen bij een nieuwe klant. Het concept van Isobouw heet SlimFix@Deco en hier staat een filmpje (Youtube, 2,14 minuten) over het product.