Riet wat schuurt
EasyRietHet gebeurt wel eens dat ik langs een huis kom en dat ik pijn krijg aan mijn ogen. Kunststof riet is waarschijnlijk erg praktisch en het zal een minder dure brandverzekering nodig hebben, maar mooi vind ik het niet. Het schuurt altijd wat vind ik. Het is te perfect, te glad en te glimmend voor een rieten dak, dat hoort wat rommelig te zijn in mijn optiek. Het is nu mogelijk om eenvoudig een echt rieten dak op je schuur of garage te krijgen met Easy riet prefab dak elementen. De elementen sluiten naadloos en waterdicht op elkaar aan en zijn brandveilig door een gesloten onder constructie.

Deur luifel
deurluifelU komt in de stromende regen thuis en de sleutel is weer eens niet te vinden. Natuurlijk zit hij in uw tas, die u het laatst nakijkt maar ondertussen bent u drijfnat! Met een deurluifel lost u dit probleem op en bovendien geeft het een optische meerwaarde aan de entree van uw woning. Maar ook: hoe wilt u uw vrienden en familie ontvangen in uw huis? Uit de wind, uit de regen en met sfeervolle verlichting?

Sinds kort heb ik een actueel programma met een ruim assortiment aan deurluifels van verschillende stijlen, van klassieke tot moderne stijl. Een deurluifel voor iedere persoonlijke smaak, iedere huisstijl en ieder budget. Alle deurluifels worden uit hoogwaardige materialen vervaardigd en zijn corrosie- en weersbestendig. De deurluifels hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar. Kijk voor meer informatie op mijn pagina over deurluifels.

Kapot
Full ColorHeeft u nog iets dat kapot is in huis? En kunt u dit gemakkelijk ver voeren? Op 20 juni is er weer een Repaircafé. Daar kunt u, samen met een ervaren reparateur leren hoe u dit kunt repareren. De reparateurs van het Repaircafé kunt u dit keer vinden bij het Full Color Festival, dit keer aan de noordzijde van het park. Kijk voor alle informatie op de website van het Full Color Festival.

Zonnepanelen 1 jaar
ZonnepanelenHoera! De zonnepanelen installatie is vandaag 1 jaar. Taart met led-lampjes. Opbrengst 4244792 Wh, ofwel 4,2 MWh. Andere manier om het uit te drukken: 70746 gloeilampen van 60 Watt 1 uur laten branden. Das mooi!

Niet bereikbaar
In de weken 28, 29 en 30 ben ik niet bereikbaar van 4 tot en met 26 juli 2015. Wij gaan die weken op zomer vakantie.