Augustus 2005
FeestHet is tien jaar geleden dat Klussenpunt is begonnen. Met een gang naar de Kamer van Koophandel in Zwolle was het geregeld. De eerste drie jaren heb ik het bedrijf naast mijn vorige baan gehad. Dat kwam neer op zes dagen in de week werken. Niet de bedoeling vond ik, omdat we ook kinderen hebben op te voeden. De keuze om alleen met klussen verder te gaan was geen moeilijke. De andere baan was ook fijn, maar het klussen, het ontmoeten van verschillende mensen en het zelfstandig werken paste mij beter. Als ik terug kijk wisselde ik voor het klussenbedrijf om de drie jaren van baan. Nu heb ik geen plannen om ooit nog van baan te veranderen. Ik denk dat ik het wel gevonden heb. Of er nooit twijfels zijn? Jawel. Vanaf het begin heb ik getwijfeld over of ik het fysiek uit zou houden. Het is soms zwaar werk. De afgelopen tien jaar hebben uitgewezen dat ik mijzelf daarin ook overeind kan houden. Blij en tevreden.

Cadeau
10Bij een jubileum horen cadeaus. Op alle producten waar ik dealer van ben krijgen alle klanten 10 procent korting. Hamstra horren, Garobe schuifwandsystemen en Estate producten (screen, rolluik, garagedeur, terrasoverkapping) kunt u deze maand extra voordelig aanschaffen. Het plaatsen mag ook in de maanden daaropvolgend gebeuren, de opdracht moet in vóór 15 september 2015 zijn gegeven.

Meer cadeaus
Korting.jpgIedereen die nog niet eerder klant was bij Klussenpunt krijgt 10 euro jubileumkorting. Was u al wel eens klant en wilt u iemand anders 10 euro jubileumkorting cadeau doen? Print dan een cadeau bon, vul uw naam in en maak iemand anders blij. De opdracht moet ook weer vóór 15 september 2015 zijn gegeven. De uitvoering mag ook later plaatsvinden.

Getallen
getallenDaar heb ik wel iets mee. Voor de vakantie zag ik het al aankomen: klant nummer 498, klant nummer 499. Even liet het zich aanzien dat ik de 500 niet zou halen voor het jubileum. Tot het moment dat Els Fien belde. Klant nummer 500! De klus die zij had, twee lampen boven de eetkamertafel ophangen, heb ik zonder factuur voor haar uitgevoerd. Daarnaast ontving zij een bos bloemen. Gefeliciteerd Els.

Even voor het jubileum ontving ik nog een getal. 1000. Een Youtube filmpje dat ik maakte over het vervangen van een voordeurkozijn en deur was 1000 keer bekeken. Inmiddels 1106 keer. Snap er niets van. Waarom dit filmpje? Vier foto’s achter elkaar…

Klussenpunt 10, klant nummer 500