bedrijf klussenpunt zzpEr is nogal wat te vertellen over mijn bedrijf en uitgangspunten. Een vraag komt bij mij meestal binnen via een telefoontje of met een bericht op het contactformulier. Hierna maak ik een afspraak bij u thuis om het werk te komen bekijken. Tijdens deze afspraak is kijken naar wat de werkzaamheden zijn niet het enige dat ik doe. Ik vertel namelijk ook wie ik ben en hoe ik mijn werk uitvoer. In dat gesprek vertel ik u over de garantie op materiaal en de garantie op mijn werk. Verder komt aan bod of ik een kostenraming voor u zal maken of een offerte. Ik vertel u over het opdrachtformulier en de factuur die ik u na het uitvoeren van het werk zal toesturen. De informatie is ook te vinden op deze website. Zo kunt u al voor het eerste gesprek uzelf informeren over wat de werkwijze van mij is. Mocht iets na contact met mij niet duidelijk zijn, dan kunt het bovendien nog eens nalezen.

Informatie over het bedrijf

Alles wat u zou willen weten over het Klussenpunt, zoals uitgangspunten, uurloon en offertes vind u bij bedrijfsinformatie.

Bedrijf & Team

In principe werk ik alleen, met af en toe wat hulp van een klant, en kan ik veel zelf. Maar niet alles. Regelmatig werk ik samen met zorgvuldig geselecteerde collega ZZP-ers. Meer over deze vakmensen vind u bij team.

Algemene voorwaarden

Al het werk bij u thuis wordt uitgevoerd volgens mijn Algemene Voorwaarden. Hierin staat beschreven hoe ik omga met u als klant.

Kopijrechten van de website

Bent u daarna ook nog geïnteresseerd in de rechten van deze website dan kunt u hier klikken.