BadkamerNaast de woonkamer, de keuken en de slaapkamer zijn we ook vaak te vinden in de badkamer. Een badkamer hoort warm, behaaglijk en nat te zijn. Bent u niet tevreden over uw badkamer dan kan ik het een en ander voor u verbeteren. Dit kan door een onderdeel als een wastafelkraan, douchekraan, douchekop of glijstang of een wastafel te vervangen. Verder is het mogelijk om lelijk geworden kit randen te vervangen voor een frisse nieuwe kitrand. U kunt ook de hele badkamer laten renoveren. Zo kunt u opnieuw tegelen (dit kan eventueel over de oude tegel heen) en het sanitair vervangen.

Badkamer materialen

Alle materialen van bekende merken (zoals: Duravit, Ideal Standard, Keramag, Sphinx, Venlo, Villeroy & Boch, Damixa, Grohe, HansGrohe, Kludi) kan ik voor u leveren en plaatsen. Hiervoor werk ik samen met een groothandel. Deze groothandel heeft ook een toonzaal waar u bij wordt gestaan in uw keuze door deskundig personeel. Veel klanten van mij hebben hier een positieve ervaring opgedaan.

Badkamer techniek

Badkamer-1Alle klussen achter de tegels, in de muur, kan ik ook verzorgen. Hier wordt de kracht van een klussenbedrijf zichtbaar en voelbaar. De hele klus, van materiaal kiezen tot en met de afwerking, begeleid en uitgevoerd door één specialist. En wat te denken van een closet met een inbouwreservoir en een wc-pot met wandbevestiging? Of u nu kiest voor een bad of een douchebak met glazen panelen, ik kan het allemaal voor u leveren en monteren.

Meer informatie over badkamerrenovatie of badkamerverbetering

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vind u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vind u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.