BadkamerNaast de woonkamer, de keuken en de slaapkamer zijn we ook vaak te vinden in de badkamer. Een badkamer hoort warm, behaaglijk en nat te zijn. Bent u niet tevreden over uw badkamer dan kan ik het een en ander voor u verbeteren. Dit kan door een onderdeel als een wastafelkraan, douchekraan, douchekop of glijstang of een wastafel te vervangen. Verder is het mogelijk om lelijk geworden kit randen te vervangen door een frisse nieuwe kitrand.

Badkamer materialen

Alle materialen van bekende merken (zoals: Duravit, Ideal Standard, Keramag, Sphinx, Venlo, Villeroy & Boch, Damixa, Grohe, HansGrohe, Kludi) kan ik voor u leveren en plaatsen. Hiervoor werk ik samen met een groothandel in Zwolle. Deze groothandel heeft ook een toonzaal, met telkens een actuele collectie, waar u bij wordt gestaan in uw keuze door deskundig personeel. Veel klanten van mij hebben hier een positieve ervaring opgedaan.

Badkamer techniek

Badkamer-1Er zijn veel verschillende installaties in de badkamer. Natuurlijk moet er water koud en warm worden toegevoerd. Maar dit moet ook weer netjes worden afgevoerd, zonder lekkage. Je moet jezelf kunnen zien in de spiegel, met voldoende licht, eventueel met een bijzondere spiegel. Mag de spiegel beslaan, of dat liever niet? En hoe wordt de vochtige lucht snel afgezogen zodat er geen schimmel op het plafond verschijnt. Waar mag er een stopcontact worden geplaatst voor het scheerapparaat of de elektrische tandenborstel? Verschillende vragen, verschillende installaties en bij de meeste vragen kan ik vanuit mijn kennis en ervaring een antwoord geven.

Meer informatie over badkamerrenovatie of badkamerverbetering

Meer informatie over het maken van een offerte, het uurloon (arbeidsloon) of reiskosten vindt u op de pagina bedrijfsinformatie.
Voorbeelden van door mij uitgevoerde klussen en de reactie van klanten hierop vindt u bij mijn portfolio.
Middels het e-mail formulier kunt u contact met mij opnemen.